Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Picki po mistrzostwach

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Zawsze tak jest, że jeżeli ktoś zauważy człowieka który gra dobrze tą postacią. Wtedy szybko idą na soloq i robią identyczny build taki jak oni budują z myślą że będą tacy pro jak oni. ^^

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Jax'ów się widywało i zazwyczaj wygrywali sami gre, co do annie to widziałem tylko raz na supporcie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

annie nie widziałem do tej pory a jax po buffie 4forcea to wiadomka ze go pickuja ..wcale nie musi chodzic o esport

vayne.png

Opublikowano

mnie tez wkurza to ze ludzie zaczeli grac jaxami (wczesniej tez grali, ale nie tak czesto), poprostu pickuja tego jaxa i zapominaja chociazby o uzywaniu W, albo nie wiedza ze mozna skakac do swoich minionow z Q, to mnie dobija i boli bo jax jest jednym z lepiej ogranych champow przeze mnie i plakac sie chce jak widze ludzi kompletnie go nieogarniajacych -.-

krzychu.jpg

Opublikowano

Ja tam nie wiem co za jakieś dziwy :> Ja dość często widywałem Jaxa zanim pojawił się na mistrzostwach to samo z Annie, rzadziej niż Jax ale była czasem, albo chociażby na streamach na twitchu często ją widziałem więc nie wiem o co takie zdziwienie o.O

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Mam nadzieję, że mi mojej Annie w jungli nie zabiorą. Na supporcie też nią grałem parę razy. Ale jungla much better działa.

Co do Jaxa to od buffka TriForce jest często widywany, nie jest to WCS spowodowane.

Opublikowano

Ja czesto widze Orianne teraz...

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Troll annie support yolo ktos tu worldsow nie ogladal.

Annie support jest stronk ogolem.

A jaxem tak czy tak lamusy lamily. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...