Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spectre - co sądzicie o tej postaci?

LoukeyMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tej postaci, ewentualnie jak nią gracie? Zastanawiam się, ponieważ ostatnio dość przypadła mi do gustu owa postać :).

Opublikowano

Bardzo przyjemna postac, ale wszystko zalezy jak sie nia zbuduje. Mozna isc odrazu w Skadi czy Radiance albo budowac sie bardziej na Vanguarda, Yashe a pozniej oczywiscie w Mante.

61093c6efb.png

Opublikowano

Hm, ja w sumie składałem zawsze Butterfly i potem szedłem z serce, wtedy zazwyczaj rozgrywka się kończy. Jeśli jednak mecz trwa dłużej, zaczynam składać Radiance. :)

Opublikowano

Jeżeli nie masz problemów z farmą to pierwszy Radiance, potem Diffusal Blade. Następnie Manta, HoT i Refresher. Jak grasz trilane na offlane to maxujesz W, ewentualnie Q.

Opublikowano

W sumie postać całkiem spoko lecz trzeba nią mieć dużą farmę żeby coś robić albo przeciwnika nie ogara. Według mnie słaba na team-fighty lecz kozacka w sytuacji 1 na 1 <-(najwiekszy plus gdy grasz z samymi ruskaczami xD!) i na dobitki po team-figthcie tak wiec daje jej 7/10

Everyone is entitled to it, yet it cannot be bought. People waste it without a second thought, and they ultimately regret doing so, as it's supply gets exhausted. What exactly is "it"?

118jaft.png

Legenda
Opublikowano

Radianca robisz maksymalnie do 20min. Jest to przedmiot głównie to farmienia i jeżeli go posiadasz nie robisz midasa ani batterfury. Dobrym wyjściem jest na niej diffusal z racji tego, że ult spala wtedy rywalowi mane i podczas łapania celu sztylet+diffu=100% walka 1vs1 gdzie działa pasywka spectry. Nie ma na niej stałych buildów. Wszystko zależy od sytuacji/gry. Proszę tu masz jak ja miesiąc temu rozegrałem nią grę podczas matchmakingu

http://dotabuff.com/matches/294229524

Jeżeli nie wyciągasz 50+ lh do 10min nie polecam tej postaci jak każdej innej gdzie potrzeba farmę (void/morphling)

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

Możesz utrzymywać pozycje (w opcjach masz podpisaną tą opcję). Bardzo dobra jak grasz 3lane lub masz ogarniętego supporta lub 1vs1 na pasywnej lini (świetliści-bot, mroczni-top). Do lh polecam quiling blade'a.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wazne zebys szedl z jakims supportem ktory posiada stuna/slowa. Musisz tez obowiazkowo nauczyc sie LH, pocwicz na botach :) Tylko nie na nieuczciwych bo wtedy nie zgarniesz zadnego LH :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Dobra, dzięki za rady, postaram się ogarniać teraz. Czytając to co piszecie, stwierdziłem, że totalnie nie zrozumiałem gry tą postacią :)

Opublikowano

Musisz tez obowiazkowo nauczyc sie LH, pocwicz na botach :) Tylko nie na nieuczciwych bo wtedy nie zgarniesz zadnego LH :P

To ja jestem kurwa jakimś mistrzem, bo na najtrudniejszych luźno lasthituję i denyuję.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...