Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Dostaliscie Za Kamienie Glyph

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dostałem w przeliczeniu 3 zielone za 1 kamień czasem npc proponował 2 zielone za kamień ale trochę cierpliwości i w końcu da 3. Jak ktoś chce szybko sprzedac upominki to lepiej brać róże albo fioletowe bo zielone potki przez kilka tygodni będą niewiele warte:)

232_banner.jpg

Opublikowano

za 80 kamiei ponad 500 roz alpejskich, jesli chcecie miec cos lepszego wystarczy dac anuluj i az bedzie wam pasowalo

Opublikowano

a dlaczego nie moge porozmiawiac z tym NPC klikam na niego i nic pomożecie?

11360.gif

e4e91d06b88e8ef4c32aeb996b39ad8d.gif?1315424848

Opublikowano

Ja za 85 kamieni glymp dostałem 170 D zielonych potek

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

Ten event byl na Niemieckim 1 miesiac temu :) Wiedzialem o nim wszystko ale nie chcialem psuc zabawy dla zespolu metin2 PL. W przyszlosci sprawdzajcie forum Niemiecki :) Bo polski serwer jest cofniety o 1 miesiac od niemieckiego w wiekszosci ( dopiero wczoraj na Niemieckim doszedl pach z torrentem). Na niemieckim wymienilem za to nastepujace rzeczy : 1000 D ZIelonych Potow ( do expa bo berek mam P , a wiadomo ze z berkiem traci sie HP wiecej), 20k roz , 20k pokrzyw, 20k bzow i zrobilem sobie okolo 10k Wod Tao czy jak to po Polsku ( te co daja deffa). Ja na tym duzo skorzystalem bo otworzylo mi to droge az do 92 lvla :) + ten Zin Grote ( grota wygnancow ). Jak dla mnie to lux jeszce tylko 50 pierscionkow expa i WITAJ exp z 87 do 92 :)

Opublikowano

ja mialem 101 kamieni i wymienilem sie z gosciem na ebonki+8 niewiem dlaczego mu tak zalezalo...ale 7,5kk w kieszeni potem za 7,5kk kupilem 12 malzy na feniksie i droplo mi 3 x niebieska perła jedna sprzedalem i znowu kupilem 12 malz ale nic nie droplo teraz zostalo mi dwie perly w poniedzialek kupuje metal z isa i uleprzam 12d na+8 jak spali to kupie 2 metal a perle mam ^^

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...