Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polska wersja, kilka pytań

BSOD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytan dot. gry:

Czy będzie Polska wersja? jak tak to kiedy

Czy bedzie mozna bic tylko 1 mobie czy grupki ? :)

Czy bedzie kowal? sory troche glupie pytanie ale moze ktoś wie

Jaki jest max level?

Czy to jest w ogóle metin3? czy fake

Czy będą kamienie metin?

Opublikowano

Czy będzie Polska wersja? jak tak to kiedy Będzie w 2014 roku w 1 kwartale

Czy bedzie mozna bic tylko 1 mobie czy grupki ? Według zapowiedzi na europejski rynek będzie można bić kilka

Czy bedzie kowal? sory troche glupie pytanie ale moze ktoś wie Jeśli się nie mylę ulepszanie będzie z poziomu ekwipunku

Jaki jest max level? Na wersji azjatyckiej jest 300 u nas jeszcze nie wiadomo ;]

Czy to jest w ogóle metin3? czy fake W składzie jest 2 twórców z ymira. W wersji europejskiej powinno przypominać metina ;]

Czy bedą kamienie metin? Według zapowiedzi tak ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Czy będzie Polska wersja? jak tak to kiedy Będzie w 2014 roku w 1 kwartale

Czy bedzie mozna bic tylko 1 mobie czy grupki ? Według zapowiedzi na europejski rynek będzie można bić kilka

Czy bedzie kowal? sory troche glupie pytanie ale moze ktoś wie Jeśli się nie mylę ulepszanie będzie z poziomu ekwipunku

Jaki jest max level? Na wersji azjatyckiej jest 300 u nas jeszcze nie wiadomo ;]

Czy to jest w ogóle metin3? czy fake W składzie jest 2 twórców z ymira. W wersji europejskiej powinno przypominać metina ;]

Czy bedą kamienie metin? Według zapowiedzi tak ;]

dzieki :)

Opublikowano

E tam pierdolenie 2014 znowu bedzie siedzenie przed kompem bleeee

obym studii nie zjebał przez metina xD

Opublikowano

Czy bedzie kowal? sory troche glupie pytanie ale moze ktoś wie

W plikach clienta kowal jest, jednak prawdopodobnie nie będzie to taki kowal, jak na MT2. Myślę, że ten npc będzie służył do craftingu, czyli np tworzenia zbroi/broni.

Chyba go widziałam w grze, ale że nie znam "wzorkowego" (niestety, nie było napisane po chińsku), więc nie powiem na pewno, czy to był on.

Jaki jest max level?

W plikach clienta 300, jednak aktualnie jest to 150. Prawdopodobnie z czasem będą go zwiększać, ale nas już to nie będzie interesować, ze względu na wersję eu ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...