Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Format Windows 8.

Will.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się zapytać jak to jest z formatem Windowsa 8 jest potrzebna do tego płyta czy nie? Posiadam laptopa od Samsunga. Czytałem że trzeba wejść w ustawienia i potem w ogólne i wybrać interesującą nas opcje. Mnie interesuje to:

iogi.jpg
Ja nie posiadam żadnej płyty. A bardzo chciałbym zrobić formata bo starsznie wolno chodzi wszystko.
Opublikowano

Płyta nie jest potrzebna. Przy instalacji Windows 8 automatycznie robi pierwszy "twardy" punkt przywracania na zasadzie takiej jak Clonezilla z tym że nie można go usunąć. Wybierając to opcję cofasz system do dnia w którym pierwszy raz się uruchomił. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Po kliknięciu na rozpocznij wyskoczyło:

ogn4.jpg
Potem dałem dalej:

zn7y.jpg
I to nie wiem co dać. Żeby mi wróciło do podstawowego ustawiania takiego jak pierwszy raz włączyłem komputer i kazali wybrać język itp.

Opublikowano

Jak użyje tej drugiej opcji. To będzie tak jak przy pierwszym włączeniu wszystko podstawowe. Będzie dysk C jeden jaki jest i wsyzstkie pliki systemu jakie są potrzebne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...