Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powrót na stare/nowe śmieci - parę pytań

MoyzeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak , ostatnio tułam się po różnych grach i jakoś żadna mi nie pasuję . Zauważyłem tu ostatnio dział "RoM" i mnie zainteresował :) . W sumie M2 był moją pierwszą grą i mam do niego sentyment , jednak nie gram od ponad 3 lat bo po prostu mi się znudził . Teraz widzę że jest kontynuacja i chyba wrócę do starego / nowego tytuły :D .

Tu mam do was parę pytań .
1.Na jakim serwerze mogę teraz zagrać bo wiem że wersja PL wyjdzie gdzieś za 10 miesięcy , tak przynajmniej wyczytałem :)
2.Ile waży klient ?
3.Czy gra dużo Polaków ?
4.Czy gra na ten moment obecny wygląda ciekawie i warto zagrać ?

Poproszę też o link do rejestracji i klienta , z góry dziękuje :)

Opublikowano

Więc tak , ostatnio tułam się po różnych grach i jakoś żadna mi nie pasuję . Zauważyłem tu ostatnio dział "RoM" i mnie zainteresował :) . W sumie M2 był moją pierwszą grą i mam do niego sentyment , jednak nie gram od ponad 3 lat bo po prostu mi się znudził . Teraz widzę że jest kontynuacja i chyba wrócę do starego / nowego tytuły :D .

Tu mam do was parę pytań .

1.Na jakim serwerze mogę teraz zagrać bo wiem że wersja PL wyjdzie gdzieś za 10 miesięcy , tak przynajmniej wyczytałem :)

2.Ile waży klient ?

3.Czy gra dużo Polaków ?

4.Czy gra na ten moment obecny wygląda ciekawie i warto zagrać ?

Poproszę też o link do rejestracji i klienta , z góry dziękuje :)

To nie jest kontynuacja Mt2, zupełnie inny silnik gry.

1. Jest tylko jeden serwer.

2. 719 mb (instalka).

3. Zależy jak na to spojrzeć, polaków jest zdecydowanie mniej niż chińczyków, natomiast nie ma ilości znikomych, często kogoś napotkasz.

4. Warto. Gra jest interesująca i wciągająca. Jedynym minusem jest ciężko język, ale w listopadzie wychodzi BETA wersji EU.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Q: Czy gra będzie kontynuacją metin2?

A: Tak, gra będzie bezpośrednią kontynuacją przygód zawartych w metin2

A więc nie jest kontynuacją ? :P Może to ja to źle rozumiem ? :) Poproszę jeszcze o link do rejestracji i download .

Opublikowano

Jak uruchomić grę ? Bo mam launchera chyba załadowanego i klikam te kolo w prawym dolnym rogu to mi jakieś info wyskakuje i się nie włącza ;/ . Paski się ładowały kilak minut :P

Opublikowano

Jak uruchomić grę ? Bo mam launchera chyba załadowanego i klikam te kolo w prawym dolnym rogu to mi jakieś info wyskakuje i się nie włącza ;/ . Paski się ładowały kilak minut :P

Włącz menadżera zadań i zobacz, czy masz grę włączoną. Nie wiem, z nią jest jakiś bug, że "chowa się" na pulpicie ;-)

Opublikowano

HDOnline.exe w głównym folderze gry - tak uruchamiasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...