Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Multiverse i Factions

msdos400

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze światem inni nie mogą niszczyć otwierać drzwi itd. założyłem cuboida i dodałem osoby ale dalej nie mogą niszczyć.

Mam też problem z Factions przed nickiem nie pali się nazwa gildii próbowałem już różnymi sposobami i dalej nie działa.

Opublikowano

Jeśli jest to EssentialsChat to:

-> Wejdź w folder Essentials

-> Wejdź w config i znajdź linijkę format:

-> wklej zamiast tamtego wszystkiego to: format: '&a{factions_roleprefix}&a{factions_name|rp}&a{DISPLAYNAME}: {MESSAGE}'

Co do Multiverse, jaki masz plugin na Permissions?

Opublikowano

Pewnie masz plugin modifyworld jesli tak to usun go a co do factions to jak masz najnowsze t o wejdz w mstore i pozniej factions_mconf pozniej otworz ten confingi linijke 9 zmien na true i bedzie Nazwa gildii

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

a teraz nic nie wyświetla przed nickiem dałem format: '&a{factions_roleprefix}&a{factions_name|rp}&a{DISPLAYNAME}: {MESSAGE}' i zmieniłem factions_mconf na true

Opublikowano

@up

Omg a po co dales to w essentialS? Wiesz ze to pomagalo tylko w starych wersjach ,,porazka ,jak ci mowilem w mconf zmien 9 linijke na true i bedzie dzialac ,przed 1 minuta to testowalem wiec t o ty c os zle robisz

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...