Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co o tym myślicie ?

djrappuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tutaj DjRappuss

Mam taki dziwny,fajny pomysł xD

Wczoraj o 23:32 pomyślałem sobie czy by nie zrobić

Jakiejś sieci serwerów minecraft

i tak myślałem myślałem aż postanowiłem ją założyć

Będzie ona miała nazwę "rapucraft" co o tym sądzicie?

Ale tak w ogole jak niby ja to zrobie ? hmm

Na początku zrobię teamsepak3 !

I Będę szukał ludzi

Tak troszkę jaśniej! dobrze

dokładniej szukam :

1.Technik'a TS3

2.Technik'a Sieci ktory ogarnia mszyny itp

3.Oczywiście Nasz Siecijny xD Serwer Minecraft

4.Administracj'a do MINECRAFT i TEAMSPEAK3

5.Sponsora!

Chciałbym to założyc ponieważ myślę ,że to wypali

Chciałbym w sieci mieć takie serwery jak :

- SkyBlock[150Slotów na początek]

- MiniGames [1000Slotów na początek]

- PvP no i tutaj 300slotow bo to będzie Siecijny serwer Minecraft

- Survival + Gildie[Frakcje]

I Serwer Creativ lub 50Slotowy serwer do Kwadratowej Masakry 5

Jeżeli ktoś jest chętny ! Z Tych 5'ciu punktów to pisze na

Prywatną Wiadomość - PW

lub

Skype - Skajpaj xD

Pozdrawiam i Miłej Niedzieli !

Opublikowano

Wiem i tego się obawiam ale Ja jestem człowiekiem cierpliwym i spokojnym więc po malutku małymi kroczkami można zajść naprawde daleko

Dużo się słyszy o tym sieciach Serwerów [Minecraft] i np jakiś koleś prosi własciciela sieci np, o serwer ten go zbywa Można powiedzieć Przegania butem w dupsko ;)

A Ja myślę o czymś Oryginalnym ,że ktoś poprosi i serwer dam mu szanse jak np maszyna będzie miała miejsce no ale jak będzie taka sytuacja gdzie miejsca nie ma no to oczywiście powiem opowiem o sytuacji i Sieć serwerów nie będzie miała wrogów taka moja wypowiedź

Pozdrawiam , DjRappuss

Opublikowano

Z Doświadczenia wiem że z tym panem się nie da współpracować. Wycofuje się bez podania jakiegokolwiek powodu w momencie gdy chciałem mu hostować absolutnie nieodpłatnie serwer. Jest nieodpowiedzialny, nie umie rozmawiać kulturalnie, w efekcie jedyne co umie to obrażać zazwyczaj jeździć po matce. Nieodpowiedzialny dzieciuch któremu "chce się pobawić w administratora" zero ogarnięcia. Wiem że nic z tego nie wyjdzie bo ten pan nie ma ani zielonego pojęcia jak się za to zabrać, ani nie ma zielonego pojęcia jak traktować ludzi, a przede wszystkim tych z którymi ma współpracować. A jeżeli chodzi o Cierpliwość to ty nie masz pojęcia co to jest.

Opublikowano

Z Doświadczenia wiem że z tym panem się nie da współpracować. Wycofuje się bez podania jakiegokolwiek powodu w momencie gdy chciałem mu hostować absolutnie nieodpłatnie serwer. Jest nieodpowiedzialny, nie umie rozmawiać kulturalnie, w efekcie jedyne co umie to obrażać zazwyczaj jeździć po matce. Nieodpowiedzialny dzieciuch któremu "chce się pobawić w administratora" zero ogarnięcia. Wiem że nic z tego nie wyjdzie bo ten pan nie ma ani zielonego pojęcia jak się za to zabrać, ani nie ma zielonego pojęcia jak traktować ludzi, a przede wszystkim tych z którymi ma współpracować. A jeżeli chodzi o Cierpliwość to ty nie masz pojęcia co to jest.

Haha dobre to ,że nie chciałem z tb współpracować to ,że kradniesz pliki serwerower i lubisz wyzywać to szczegół nie chciałem z tb współpracować dlatego ,że dowiedziałem się wyjeżdżam i czasu bym nie miał ale to cię nie powinno obchodzić więc po co krytykujesz kogoś kogo kompletnie nie znasz Poznaj mnie to wtedy mnie opisuj a po 2 to cię nie wyzywałem tylko ty zacząłeś ! a jak ci nie pasuje ,że mam jakieś plany to napisz ,że ci się to nie podoba i nie będziesz używał tej sieci! takie jest moje zdanie a jeżeli mnie nie lubisz albo coś w tym stylu to bądź dobrym ziomem i nie komentuj i krytykuj

Opublikowano

Nie kradnę Ci żadnych plików gdyż ty takowych nie miałeś nawet. Nie powiedz ze nie jesteś odpowiedzialny. Jednego dnia mówisz że robisz serwer, a następnego że nie i koniec nie chcesz nie powiesz ani dlaczego ani nic. Jest to chore i nieodpowiedzialne. Niestety ale bluzgi zacząłeś ty po tym jak opieprzyłem Cię za twoje niezdecydowanie, jeździłeś po: Matce, babci. Kozaczyłeś jaki to ty nie mocarny. Wypowiedziałem moje zdanie na temat tego jak się kończy współpraca z toba i mam do tego pełne zdanie. To że Cię nie lubię bo nie umiesz szanować ludzi to sprawa drugorzędna i w mojej opinii nt. współpracy z tobą raczej mało istotna bo w zasadzie wynikająca z tego że z tobą współpracować się nie da. A bądź co bądź na forum obowiązuje wolność wypowiedzi. Mogę zaraz pół mojego teamspeaka w kwestii wypowiedzi nt. rozmowy z tobą którą wiele osób widziało jak na początku próbuje dyskutować z tobą na temat dlaczego odchodzisz a ty najpierw osądzasz mnie o coś wyssane z palca i nie mające żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości, a następnie po wyśmianiu przeze mnie tego zaczynasz obrażać robiąc z siebie samego pośmiewisko. Niestety chodzisz z ciągle spiętym tyłkiem więc rozmowa z tobą jest bezsensowna. Poza tym co ty masz zamiar wnieść do swojej sieci od siebie? Szukasz sponsora, techników od wszystkiego, administratorów, a sam z siebie nie dajesz nic.

Opublikowano

Nie kradnę Ci żadnych plików gdyż ty takowych nie miałeś nawet. Nie powiedz ze nie jesteś odpowiedzialny. Jednego dnia mówisz że robisz serwer, a następnego że nie i koniec nie chcesz nie powiesz ani dlaczego ani nic. Jest to chore i nieodpowiedzialne. Niestety ale bluzgi zacząłeś ty po tym jak opieprzyłem Cię za twoje niezdecydowanie, jeździłeś po: Matce, babci. Kozaczyłeś jaki to ty nie mocarny. Wypowiedziałem moje zdanie na temat tego jak się kończy współpraca z toba i mam do tego pełne zdanie. To że Cię nie lubię bo nie umiesz szanować ludzi to sprawa drugorzędna i w mojej opinii nt. współpracy z tobą raczej mało istotna bo w zasadzie wynikająca z tego że z tobą współpracować się nie da. A bądź co bądź na forum obowiązuje wolność wypowiedzi. Mogę zaraz pół mojego teamspeaka w kwestii wypowiedzi nt. rozmowy z tobą którą wiele osób widziało jak na początku próbuje dyskutować z tobą na temat dlaczego odchodzisz a ty najpierw osądzasz mnie o coś wyssane z palca i nie mające żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości, a następnie po wyśmianiu przeze mnie tego zaczynasz obrażać robiąc z siebie samego pośmiewisko. Niestety chodzisz z ciągle spiętym tyłkiem więc rozmowa z tobą jest bezsensowna. Poza tym co ty masz zamiar wnieść do swojej sieci od siebie? Szukasz sponsora, techników od wszystkiego, administratorów, a sam z siebie nie dajesz nic.

Widzę ,że długo ci to zajęło ???? bardzo długo ! No ale cóż Niestety takich ludzi jak ty jest mnóstwo to tyle !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...