Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Propozycja dot. Best Membera

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż, jak ktoś ma rangę best member, to ma przy randze taką gwiazdeczkę. Jeżeli ktoś ma wyższą rangę niż best member np. moderator, to już tej gwiazdeczki nie ma, tylko samą plakietkę. Moja propozycja brzmi, aby do plakietki best membera, jeżeli ktoś ma rangę ponad to dodawać również gwiazdkę np. Moderator Metin3 i przy nim ta gwiazdeczka. Nie wiem jak to jest, czy ta gwiazdka jest jakoś w konkretnej randze, czy jest nadawana inaczej, nie mam pojęcia, ale jeżeli tak się da to fajnie ;_;

Opublikowano

Po co to ;p i pewnie exmod też ma mieć gwiazdkę ? Nie ;p

@botanicFTS

Może jednak ty masz ból dupy ?

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Po co to ;p i pewnie exmod też ma mieć gwiazdkę ? Nie ;p

ból dupy?

moderator to funkcja nie szansa na gwiazdeczkę na NIE

pana to zapraszam na kurs czytania

jezeli przeczytales i nie zrozumiales to nie pisz, proste

Opublikowano

Otóż, jak ktoś ma rangę best member, to ma przy randze taką gwiazdeczkę. Jeżeli ktoś ma wyższą rangę niż best member np. moderator, to już tej gwiazdeczki nie ma, tylko samą plakietkę. Moja propozycja brzmi, aby do plakietki best membera, jeżeli ktoś ma rangę ponad to dodawać również gwiazdkę np. Moderator Metin3 i przy nim ta gwiazdeczka. Nie wiem jak to jest, czy ta gwiazdka jest jakoś w konkretnej randze, czy jest nadawana inaczej, nie mam pojęcia, ale jeżeli tak się da to fajnie ;_;

Nie wiem, czy jest to możliwe do wykonania. Gwiazda jest przypisana do grupy, a nie do kontekstowych użytkowników. W sytuacji, kiedy ktoś ma ustawioną inną główną rangę, niż Best Member po prostu tą gwiazdeczkę traci.

Nie sądzę, by dało rade ręcznie, czy też automatycznie przypisywać poszczególnym userom tą gwiazdkę. Przynajmniej ja się nie spotkałam z żadnym acp, który by oferował taką możliwość.

Opublikowano

Nie wiem, czy jest to możliwe do wykonania. Gwiazda jest przypisana do grupy, a nie do kontekstowych użytkowników. W sytuacji, kiedy ktoś ma ustawioną inną główną rangę, niż Best Member po prostu tą gwiazdeczkę traci.

Nie sądzę, by dało rade ręcznie, czy też automatycznie przypisywać poszczególnym userom tą gwiazdkę. Przynajmniej ja się nie spotkałam z żadnym acp, który by oferował taką możliwość.

Hook/apka.

Opublikowano

Te wszystkie gwiazdeczki i inne duperele powinny zostać usunięte i nie bd bólu dupy. Jestem na NIE. Zbędne to i nikomu do życia nie potrzebne.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Również nie chciałbym gwiazdki przy randze MK czy też Moderatora War Rock, nie podoba mi się ;-)

Niech zostanie przy randze Best Member i tyle.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wtedy jedni moderatorzy będą się wyróżniać, drudzy nie. Zbędna rzecz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...