Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ban na ip ?

Vprezes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam problem związany chyba z ip .

Nie moge się zalogować na serwer ani stronka mi nie działa główna czy mogłem dostać bana na ip moi koledzy graja normalnie a ja mam blad podczas łączenia się z serwerem .

Można jakoś to naprawić jeżeli tak proszę o odpowiedź :(

3621780428.png

Opublikowano

Xenoxmt2 nie jest serwerem hamachi.

Co do pytania to z tego co pamiętam jakieś 3dni temu prowadzili oni poprawę bazy danych więc może dlatego nie możesz wejść ani na stronkę ani do gry.

Najlepiej poradzić się na ich forum o ile działa lub zapytać w ich publikacji w naszym dziale "Publikacje Serwerów" >"[Dedyk] XenoXMt2 [PL]"

Opublikowano

przez bramke proxy moge normalnie wejść na stronkę serwera , myślę że związek ma tu coś z internetem ponieważ wszedłem teraz na drugi komputer i też nie działa a korzystam z tego samego internetu .

Jest sens dzwonić do dostawcy internetu w tej sprawie ?

3621780428.png

Opublikowano

przez bramke proxy moge normalnie wejść na stronkę serwera , myślę że związek ma tu coś z internetem ponieważ wszedłem teraz na drugi komputer i też nie działa a korzystam z tego samego internetu .

Jest sens dzwonić do dostawcy internetu w tej sprawie ?

Jak masz neostrade to spróbuj restart routera/modem to ip Ci się zmieni na nowe

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak masz neostrade to spróbuj restart routera/modem to ip Ci się zmieni na nowe

właśnie nie mam , mam router ale podłączony od VoIp a VoIP do stałego kabla który idzie z klatki schodowej . Internet mam z PirxNetu

PS ;dzwoniłem do dostawcy , nie mogą zmienić mi niby ip ponieważ zdarzały się przpadki kradzieży z allegro ... Brak słów co mam tera zrobić m ma ktoś jakies rozwiązanie ?

3621780428.png

Opublikowano

Jeśli grasz na kliencie, usuń pliki root.epk i root.eix i spatchuj grę.

Lub graj na kamermodzie.

kamer mod nie działa na Xenoxie . Nie ma patchera clienta . przeczytaj up nie działa mi też stronka główna serwera -.-

3621780428.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...