Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Technika na Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję osoby ,która zajeła by się postawieniem serwera na dedyku mowię tutaj o wszelkim ogarnięcu plików zabezpieczeniach oraz o samej wiedzy.Serwer został by kupiony w drugiej połowie października.Oczywiście temat został założony wcześniej żeby pliki serwerowe zostały juz przygotowane.

Wymagania:

16 lat minimum skan legitymacji -potrzebny do poniższych kryteriów

Technik dostaje 15% z zysków serwera oczywiście SS z dotpay z liczną kwotą-do negocjacji.

Umowa zlecenie - podpisujemy umowę zlecenie poprzez skan umowy.Technik dostaje zeskanowaną umowę do podpisania ma prawo zachować kopię w razie jakich kolwiek nie dopowiedzeń.

Oczywiście duże pojęcie o FreeBSD

Swoje CV proszę składać w wiadomości na PW

SZUKAMY OSOBY KTÓRA W CIĄGU TEJ POŁOWY MIESIĄCA OGARNIE NA "FEST" PLIKI SERWEROWE A NASTEPNIE BEZPROBLEMOWO WGRA JE NA DEDYKA.Tym większe doświadczenie tym większa szanse na pomyślnie podpisaną umowe a przyszłościowo lepsze zyski :)

65178280029936825182.png
Opublikowano

Umowa z osobą niepełnoletnią? Bardzo ciekawe to co opowiadasz...

Wiesz, że taka umowa nie ma mocy prawnej?

Tak samo skanowana umowa też jest bez sensu ponieważ musiałby Ci ją odesłać pocztą.

Moim zdaniem nie podchodzisz do tego poważnie tylko po prostu chciałeś, żeby to poważnie brzmiało.

Sorry ale nie wyszło Ci.

0LsM05U.png

Opublikowano

Umowe zlecenie jak najbardziej mogę podpisać z osobą nie pełnoletnią gdyż nie jest to umowa o pracę równie dobrze mogę ją zeskanować lub wysłać faxem poczytaj dobrze o czym pisze i czego wymagam a potem udzielaj odpowiedzi.

65178280029936825182.png
Opublikowano

Umowa z osobą niepełnoletnią? Bardzo ciekawe to co opowiadasz...

Wiesz, że taka umowa nie ma mocy prawnej?

Tak samo skanowana umowa też jest bez sensu ponieważ musiałby Ci ją odesłać pocztą.

Moim zdaniem nie podchodzisz do tego poważnie tylko po prostu chciałeś, żeby to poważnie brzmiało.

Sorry ale nie wyszło Ci.

Dokładnie , taka umowa nie ma mocy prawnej . Jestem na 3 roku prawa i przerabialiśmy ten temat .

Osoba poniżej 18 roku życia nie może podpisać umowy zlecenie . Chyba że jako młodociany pracownik :D .

Opublikowano

Proszę was pierwszą swoją umowę zlecenie podpisałem właśnie w wieku 16 lat więc wiem o czym pisze i także wiem nie jakiej zasadzie ta umowa działa jak najbardziej posiada moc prawną i umowe zlecenie może podpisać każdy kto ukończył 16 rok życia więc możecie dalej się wymądrzać ja i tak wiem swoje i bardzo chetnie zacznę z kimś współprace.

65178280029936825182.png
Opublikowano

Dokładnie , taka umowa nie ma mocy prawnej . Jestem na 3 roku prawa i przerabialiśmy ten temat .

Osoba poniżej 18 roku życia nie może podpisać umowy zlecenie . Chyba że jako młodociany pracownik :D .

Tak wiemy, ty to na pewno jesteś na 3 roku prawa 13 latku.

ne9j7d.jpg

Przestań się już błaźnić, bo tak na prawdę jesteś w dupie i żebrzesz kasę na swój gówno warty serwer.

Trebusik, ja cie znam z yt. Ty tam z Zeciarzem kręciłeś i byłeś takim cwaniaczkiem - Nie trudno cie zapamiętać :D

Widzę, że nie zaglądasz tutaj często, więc cie doinformuje.

Najtańszy i dobry technik tutaj kosztuje 50/50 z IS'u, taniej nie znajdziesz (Chyba, że osobę nieogarniętą, która robi za pół darmo).

Taka ciekawostka, że trafiają się nawet technicy 80/20.

Ja ci mogę polecić Sensuala. Nie wiem czy on teraz coś robi ale jego Balantia sporo ustała, a Algoria padła przez błąd Web Mastera (Tylko on na pewno za mniej niż 50% nie będzie robił).

Co do umowy to zależy od jej rodzaju, są takie umowy które podpisuje osoba niepełnoletnia i rodzic. Poza tym nigdzie nie jest napisane, że te "podpisaną umowę" kazał odbierać dosłownie, może mu chodziło o zawarcie współpracy po prostu. Wy to się nie macie już czego czepiać byle nabić postów.

Trebusik spróbuj nawiązać kontakt z Sensualem, jak znajdę kontakt to ci zapodam na PW.

linki poza mpc

Opublikowano

Tak wiemy, ty to na pewno jesteś na 3 roku prawa 13 latku.

ne9j7d.jpg

Przestań się już błaźnić, bo tak na prawdę jesteś w dupie i żebrzesz kasę na swój gówno warty serwer.

Trebusik, ja cie znam z yt. Ty tam z Zeciarzem kręciłeś i byłeś takim cwaniaczkiem - Nie trudno cie zapamiętać :D

Widzę, że nie zaglądasz tutaj często, więc cie doinformuje.

Najtańszy i dobry technik tutaj kosztuje 50/50 z IS'u, taniej nie znajdziesz (Chyba, że osobę nieogarniętą, która robi za pół darmo).

Taka ciekawostka, że trafiają się nawet technicy 80/20.

Ja ci mogę polecić Sensuala. Nie wiem czy on teraz coś robi ale jego Balantia sporo ustała, a Algoria padła przez błąd Web Mastera (Tylko on na pewno za mniej niż 50% nie będzie robił).

Co do umowy to zależy od jej rodzaju, są takie umowy które podpisuje osoba niepełnoletnia i rodzic. Poza tym nigdzie nie jest napisane, że te "podpisaną umowę" kazał odbierać dosłownie, może mu chodziło o zawarcie współpracy po prostu. Wy to się nie macie już czego czepiać byle nabić postów.

Trebusik spróbuj nawiązać kontakt z Sensualem, jak znajdę kontakt to ci zapodam na PW.

Słuchaj nie wiesz czy on ma 13 lat . Czy dajmy te 19 . Ale widać że jest troszkę obeznany

gdyż to co napisał ma absolutną rację . Nie może podpisać umowy , chyba że jako młodociany pracownik .

Ja się w wasze interesy nie wtrącam ale MPCForum to nie te forum co kiedyś , 2 lata temu każdy trzymał się razem

a teraz widzę że tu sama rewalizacja .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...