Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg Medium. Tier X.

vRs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Z okazji tego, że za równy miesiąc wychodzi pełna wersja World of Tanks na xbox'a 360, w którego zamierzam ciurać non stop, chciałem spytać o czołgi średnie X tieru. Dpkładniej o to, które są najlepsze. W grę wchodzi oczywiście rosyjski T-62A (na który mam duży hype), amerykański M48 Baton i niemieckie E-50m i ten drugi jeszcze chyba Leopard 1. Do rzeczy... które z nich jest najlepsze. Łatwo się nabija kredyty, dobre działo, mocny pancerz. Prosiłbym o wypowiedź moda. Z góry dzięki ; )

Pozdro.

@e

Dodam jeszcze, że francuskie i chińskie drzewko mnie nie interesuje.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Najlepszy pancerz ma E-50M. Jest on dosyć mobilny i ma dobre działo. On będzie tobie odpowiadał.
A "moderator" w tym wypadku to pojęcie względne, bo jungens pisze połowę postów jakby nigdy w tę grę nie grał...

Opublikowano

Up:

A Ty zazdrościsz mi czy jak ?

Odkąd dostałem tego kida, większość postów w moją stronę to właśnie takie.

Każdy ma inny gust, każdemu inaczej się gra danym czołgiem.

O co Ci chodzi ? Rozumiesz pojęcie "dosyć" ?

Gdzie coś źle napisałem ? T-62A jak się ustawi często odbija, działo też ma nie najgorsze.

Zresztą nie znam żadnego "jungensa" xD

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Pod opis bardzo pasuje chiński 121, no ale trudno.
Opancerzenie - E-50M
Mobilność - T-62A
Działo z tych dwóch jak kto woli, ale T-62A potrafi ładnie odbić, E-50M również, ale jest on na większe odległości więc pancerz jest bardziej skuteczny.

Ja tam bym poszedł w chinola, no ale ok.

Najlepszy pancerz ma E-50M. Jest on dosyć mobilny i ma dobre działo. On będzie tobie odpowiadał.
A "moderator" w tym wypadku to pojęcie względne, bo jungens pisze połowę postów jakby nigdy w tę grę nie grał...

#zazdrość o moderatora ;)))))))))))))))))))))

shoob.png

Opublikowano

Hej.

Z okazji tego, że za równy miesiąc wychodzi pełna wersja World of Tanks na xbox'a 360, w którego zamierzam ciurać non stop, chciałem spytać o czołgi średnie X tieru. Dpkładniej o to, które są najlepsze. W grę wchodzi oczywiście rosyjski T-62A (na który mam duży hype), amerykański M48 Baton i niemieckie E-50m i ten drugi jeszcze chyba Leopard 1. Do rzeczy... które z nich jest najlepsze. Łatwo się nabija kredyty, dobre działo, mocny pancerz. Prosiłbym o wypowiedź moda. Z góry dzięki ; )

Pozdro.

@e

Dodam jeszcze, że francuskie i chińskie drzewko mnie nie interesuje.

fv4202

Opublikowano

Jak dla mnie najlepszym medem jest Leopard 1 posiada wszystkie dla mnie ważne cechy czołgu średniego

1. Szybkość - Jest najszybszym medem w grze na równi z B-C

2. Mobilność - Obraca się prawie najszybciej w grze

3. Celność - Jest najcelniejszym czołgiem w grze (0.3) lepszej celności nie ma! 1 średni czołg ma taką samą ale nie lepszą (E50M)

4. zasięg widzenia - dobry zasięg widzenia 410

Jak umiesz grać średnimi to zarobisz.

Pozdrawiam

Opublikowano

Pod opis bardzo pasuje chiński 121, no ale trudno.

Opancerzenie - E-50M

Mobilność - T-62A

Działo z tych dwóch jak kto woli, ale T-62A potrafi ładnie odbić, E-50M również, ale jest on na większe odległości więc pancerz jest bardziej skuteczny.

Ja tam bym poszedł w chinola, no ale ok.

#zazdrość o moderatora ;)))))))))))))))))))))

Mister olek ma bul dupy jak zwykle niewiadomo o co... :D

Sam mówisz co chwila, że jungens to **** (nie będe tutaj nic pisał, bo bana dostanę), więc szczym ryj hipokrytko.

A jungens - nie jestem zazdrosny - po prostu piszesz czasami posty na takim poziomie.

Do tego - czy napisałem, że T-62A to zły wybór? Po prostu myślę, że E-50M bardziej mu przypadnie do gustu, po tym opisie. Oczywiście nie sądze, że T-62A jest słaby. Myślę, że też pasuję do tego opisu, jednak tyćkę bardziej pasuje tutaj E-50M.

Opublikowano

Nie polecajcie mu chinoli i ruskich bo na x360 na razie są tylko dwa drzewka - Niemcy i USA.

To jest wersja beta. Na pełnej za miesiąc będą wszystkie drzewka oprócz chinoli.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Szkoda tylko, że najwięcej głosów poszło na nację, która mało mnie interesuję, no ale skoro tak piszecie to musi być całkiem niezła. Nadal pozostaje przy T-62A z małym naciskiem na 121.

@marvelus. Jugens, Olek, przenieście te kłótnie na PW, bo bany jeszcze polecą ^^

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...