Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie gry warte zakupu?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem ze kazdy ma inny gust ale moja biblioteczka gier do ps3 jest strasznie mala ( sport champions , gta 4 , 5) chcialem sie was zapytac jakie gry mogli byscie mi polecacic?

Mam tylko 1 pada i 2 kontrolery (move).

Zupelnie nie wiem jaka gre kupic zeby nie zalowac straconych pieniedzy. Szukam przede wszystkim gry w ktora fajnie bd gralo sie na konsoli (nie wyobrazam sobie grania w bf-a na konsoli) zeby miala tryb online ( gta 4 kupilem w sumie glownie dla tego)

i najwazniejsze zeby nie bylo tak ze kupiona gra nie bedzie roznila sie niczym od pirata na pc-ta

u1lc.png
Opublikowano

Jak najbardziej polecił bym gierke The Last Of US ,wciągająca fabuła,super akcja,gra godna polecnia.Ale też musi mieć swoją cenę ok.270zł. Jak interesujesz się sportem to bezapelacyjnie Fifa 14

Opublikowano

Jak najbardziej polecił bym gierke The Last Of US ,wciągająca fabuła,super akcja,gra godna polecnia.Ale też musi mieć swoją cenę ok.270zł. Jak interesujesz się sportem to bezapelacyjnie Fifa 14

Nie wiem skąd Ty tą cenę ustrzeliłeś... nowy TLOU kosztuje 160-170zł a w wersji ANG idzie wyrwać nową za 139zł

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Za ok. 2 tyg wychodzi Beyond:Two Souls, gra wydaje się być całkiem fajna :P

Więc ja bym poczekał i ją zakupił.

Ewentualnie TLOU lub RDR :P

Opublikowano

@up. fifa 13 tansza i teoretycznie to samo. jak jzu 13. ja poelcam naruto suns 2 i 3 epickie :)

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...