Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inrates

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem zatem, chce sobie pograć na PS2 w Tekkena ale przy wyborze postaci, menu mi się gra laguję przycina i po chwili odmula ma jakieś opóźnienia i wgl . Wie może ktoś czym to może być spowodowane?

POMOGŁEM?

Miło by było jak bym dostał + , dla

ciebie to jeden guzik , dla mnie

zaciesz na mordzie :-)

Opublikowano

Wina płyty albo lasera, jeśli tylko te lagowanie występuje w T5 to wina płyty. Możliwe, że jest źle wytłoczona albo ma rysy.

Może też to być rozregulowany laser, większość gier może Ci działać normalnie a niektóre mogą Ci po prostu albo to nie ładować się albo mulić strasznie.

Jak masz opcje to sprawdź na innej konsoli, jeśli to pirat to wypal płytę jeszcze raz przy najmniejszej prędkości, najlepiej to wypalać przy prędkości 4x.

Jeśli płyta to oryginał i tak samo wariuje przy innej konsoli to pisz do producenta, może Ci wymienią na inny egzemplarz.

Jeśli płyta działa na innej konsoli to masz albo zabrudzony laser albo rozregulowany.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...