Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mięśnie

PogodynkaFW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Przez wakacje dużo grałem w piłkę, biegałem, jeździłem na rowerze i wyrobiłem sobie mocne mięśnie nóg. Mam teraz taki mały problem, że jest masa, ale nie ma rzeźby. Moje pytanie jest takie. Jak skutecznie spalił tłuszcz, żeby mięśnie się przebiły?

Opublikowano

biegać, jeść mniej węglowodanów a więcej białka, skakanka, rower itd.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Szczeze to 1.5km na rowerze to jest nic , pewnie jeszcze po ròwnym. Jeśli chcesz pozbyć sie brzuszka to musisz jezdzic codziennie min. 50km na rowerze , wieczorem jakiś bieg ok. 30min , najlepiej pod gòrę ...

Tak samo nie wystarczy grać tylko w piątek tylko najlepiej codziennie , lecz gdy pobiegasz ok. 30/40min . To granie w noge nie będzie Ci potrzebne . Jeśli byś dał rade dobrze by było abys np. Co piatek szedł na siłownie + basen i moze jeszcze sauna .

Opublikowano

Mam 14 lat, na siłkę nie pójdę. Na rowerze nie po równym. Jak jadę to cały czas na najwyższym biegu, nawet jak się zatrzymam to startuje z niego. Btw. ja nie chce wyrobić sobie jeszcze lepszym mięśni tylko przebij je przez tłuszcz

Opublikowano

No jeju te pytania o tłuszcz i wielkie zakłopotanie.Najprostsza zasada na świecie.Wyliczasz sobie deficyt kaloryczny i jesz mniej niż ma na nim pokazane.Proste?No jasne.Nie ma innej opcji.Możesz do tego robić jakieś ćwiczenia żeby mieć te mięśnie większe jeśli chcesz i tyle.Nie wiem po co ta cała scenka.Bieganie jazda na rowerze itp. co ci to da jeśli będziesz miał złą diete NIC !Pierwsze co dieta później ćwiczenia!

Opublikowano

Tak, ale bez diety to daleko nie zajdziesz . Węglowodany (najwięcej chyba) masz w ryżu :) popatrz sobie w googlach ogólnie.

Przecież on napisał,że masę ma to po co mu jeść posiłki przeładowane w węglowodany ?

@Topic

Kup sobie jakieś białko + raz na dwa dni ćwicz :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Przecież on napisał,że masę ma to po co mu jeść posiłki przeładowane w węglowodany ?

@Topic

Kup sobie jakieś białko + raz na dwa dni ćwicz :)

ale on pisal ze nie wie skad ma wiedziec co ma duzo weglow a co malo wiec napisal mu co ma duzo weglow i juz wie czego ma nie jesc :)

a wiec tak jak ktos wyzej napisal unikaj tych weglowodanow (carbohydrate po ang) i np mozesz robic jakies rozne cwiczenia na nogi a na silowni jest regulka ze jak chcesz spalic tluszcz to robisz malymi ciezarami a duzo powtorzen :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...