Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rise of Metin problem ze skilami o co chodzi ?

Darasziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem jest taki iż od pewnego momentu jak pojawił się taki ludek widoczny na przedstawionym ss zablokowały mi się wszystkie skile ofensywne czyli te którymi się bije dodam iż mam 47 lvl eq na bieżąco zmieniane na nowe które otrzymywałem z misji bo wyczytałem gdzieś ze do 60 lvl nie trzeba wiele inwestować wiec nie robiłem tego itd czyli np misja jakaś tam otrzymuje się łuk itd... ale jak wspominałem gdy pojawił się na dole obok prezentu na ss ten czerwony ludek nie mogę zrobić nic prosił bym o pomoc iż bym chciał dalej pograć no ale taka sytuacja jak spotkała mnie i może nie tylko mnie po prostu mi to uniemożliwia no i nie trudno się domyślić zapewne jak większość polskich graczy nie władam językiem chińskim czy jaki to tam jest język w tej grze i raczej sam do tego nie dojdę :(

http://33193981824295560247.png

Opublikowano

Musisz naprawić eq. Masz wytrzymałość zerową dlatego nie mozesz uzywac skilli. Zmien item lub napraw poprzez ulepszenie go.

@EDIT

Jestem na ss'ie. Czat i przy tym mobie :D

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

no właśnie nie do końca a można gdzieś zakupić ulepszacze do tych itemków jeszcze tylko to mnie interesuje i będzie temat do zamknięcia

Opublikowano

dobra nie ma tam takich ulepszaczy jak potrzeba dzięki za pomoc rezygnuje z tej gry bo to sensu nie ma bym się męczył elo temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...