Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy na tym komputerze pójdzie mi BF4?

Razeer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie, czy na takim komputerze jak podane poniżej pójdzie mi Battlefield 4? :

Procesor - Intel Core 2 Quad Q8200

Karta graficzna - AMD Radeon HD 7770 od Gigabyte

Pamięć RAM - 4 gb DDR2

System operacyjny - Windows 8 64 bit

Pozdrawiam ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Pójdzie, za 2 dni będziesz miał okazję sam się o tym przekonać, na jakich ustawieniach, nie będziesz więc musiał kupować w ciemno.

Podkręć procesor na mapy z większą ilością graczy, o ile masz dobry zasilacz i płytę główną.

Opublikowano

@up

Ma fortrona 500W i Asusa P5Q

Tag

Ty tam chyba Asusa P5Q miałeś więc tego quada można podbić Do 3ghz mniej więcej(najlepiej za 80 zł kup Spartana pro)

Reszta ok

graphic.png

Opublikowano

Pójdzie ci spokojnie lekkie OC radka 7770 (Rób to poprzez amd overdrive Jak coś PW), do tego zrób oc procka (o ile się da) na moje oko na średnich detalach będzie działało płynnie.

mhraed.png

Opublikowano

Niestety nie ma tak dobrze bo już kupiłem pre order :P Ale dzięki, nie lubie podkręcać więc może na średnich pójdzie ;)

Opublikowano

Pojdzie na pewno... ale srednie, to na 1600x900 albo 1280x720, w full hd to niskie... i to na mapach max. 32x w full hd

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Ja bym nie był taki pewny.. Sam mam i5 3350p i HD7870 Tahiti LE i się modle o stałe 60fps na średnich przy mapkach 64 graczy.

Już w BF3 procesory 2 rdzeniowe nie dawały rady.. Chyba ze ktos chce grać na ~25fps to powodzenia

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

[OFFTOPIC]

sorry że spami , ale czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć co to tak właściwie znaczy pre-order ?

JEŻELI JAKIŚ PRE ORDER KOSZTUJE 40 ZŁ , A NORMALNIE GRA PO PRZEMIERZE KOSZTUJE NP :250 ZL

PRE ORDER TO JAKBY KUPIC TANIEJ GRE ? ( wiem ze wysylka w dniu premiery dopiero )

PROSZE O POMOC

Opublikowano

@Up. Zamawiasz grę przed premiera.

Nie wiem jak to działa w MM, Empiku (tam gdzie płacisz najpierw ~30zł) ale np. na gram.pl zamawiasz grę i tydzień przed do Ciebie będą dzwonić w celu potwierdzenia zamówienia. Jeśli zamówisz za pobraniem to kurier przyjedzie do domu i wręczysz mu pieniądze przy odebraniu gry.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Kupno preordera przez internet wiąże się z tym że kupujesz grę przed premierą a oni przeddzień premiery ci ją wysyłają.

Kupując preorder w sklepie przy kupnie pokazujesz paragon a oni odliczają ci koszt preordera od gry.

Co od autora. Możesz mieć lagi na większych mapach lub przy większych efektach graficznych np. zawalenie budynku.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

a czemu jeżeli próbuje pograć w BFBC2 robi się takie coś ?

Dlaczego w tym temacie?!

A tak a propos to kampania na wysokich albo ultra spokojnie idzie a multi na średnich przy serwerach na 32 gracz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...