Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] ItemShop by matixd -> MultiServer -> Free -> PHP & MySQL -> RCON -> Api PixelTeam

matixd3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

|

|

R

E

K

L

A

M

A

|

|

Jest to wersja beta więc mogą występować bugi itp

W panelu admina są opcje :

Dodawania serwera

Dodawania pakietów do danego serwera

Na stronie głównej są opcje :

Wyboru serwera i pakietu z danego serwera

Kupienia danego pakietu

Całość podłączona pod bazę mysql i api hostingu pixelteam!

Wymagany rcon na serwerze i płatny hosting strony (bo na darmowych np ugu.pl jest zablokowana funkcja file_get_contents ale nie testowałem wszystkich darmowych hostingów)

Demo:

[/url]

http://mine-land.ugu.pl/is/

Panel admina

http://mine-land.ugu.pl/is/admin.php

Login: admin

Hasło: admin

Download:

Jak tylko ogarne 1 błąd

Proszę o nie dodawanie serwerów z obraźliwymi nazwami :D

Opublikowano

Nawet, nawet.

Sporo pracy i tak przed tobą. Panel przydało by się podrasować pod względem graficznym. Nie jest źle, czekam na linka by ogarnąć kod. ;)

Opublikowano

To jest pierwszy mój taki projekt miał być pod 1 serwer ale dodałem opcje dodawania serwerów graficznie ogarniac nie bede bo mi się nie chce a każdy sb przerobi pod sb

kod zapewne jest do bani i można 2 razy mniej napisać lecz dla mnie ważne że działa :D

lol ktoś dodał Serwer gunwienko :D

Opublikowano

Te kody są chyba w panelu na pixelteam ja teraz nie sprawdze bo mam tylko subkonto ale powinny tam być robilem ten itemshop pod serwerownie i kolega mi dał co powinno być dodawane :D

Dodam usuwanie serwerów i pakietow i już chyba będę dawał linka :)

Opublikowano

Sklep jest bardzo fajny.

Mam pytanie, umiesz ten sklep przerobić tak, aby zamiast hosting'owni pixelteam łączył się z ownserver ?

Jak tak to daje Ci limit :D

Opublikowano

Sklep fajny, osobiście bym trochę zedytował. Jednak na serwery, które nie mają $ na itemshop to jest to wystarczające. Twórz dalej. Łap lajka.

Opublikowano

Jak na jedna z pierwszych prac to ładnie :) Napewno sie przyda, jeszcze mam pytanie czy kod mozna dobrowolnie zmieniac nie zmieniajac oczywiscie stopki ? Zmodyfikowalbym twoj is pod moj serwer :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Będzie można zmieniać lecz narazie mam problem bo niby zmienna ma wartosc 2 to i tak nie idzie tego porownac i wykonac czegos :(

Opublikowano

Fajneee :) Podoba mi się :D Jak coś to serwer "Osama he" i pakiet "PSY" JEST MÓJ NIE RUSZAĆ xD

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Myslalem ze wszystko dziala a teraz nie chcem wam dac czegos co nie bedzie dzialac dlatego download pojawi sie dopiero gdy wszystko bedzie dzialac na 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...