Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Duzy ping i wylaczanie podczas przywolywania

adrian1201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem wyglada nastepujaca wlaczam lola wszystko normalnie zaczynam ,wybieram postac i jest ekran przywolywania wszystkim sie normalnie laduje .Tylko mam duzy ping tak okolo 100-200.Wczesniej mialem 60pingu.Wywala mi lola wchodze dopiero kiedy gra sie zacznie i co chwile mi skacze ping do 500 .Patrzylem ile podczas tych lagow mi zuzywa lol internetu i sie zdziwilem bo lol mi zuzywa tylko 10kb/s.Moj internet to 2mb/s.

Prosze o pomoc.(Usuwalem Pando Media) A i mam stale lacze.

Opublikowano

Gre naprawialem tydzien temu nic nie pomoglo .Wieczorem sprobuje jeszcze raz .Przed gra mam 60-70 pingu.Sprawdza co ile mi kradnie internetu i wylaczam to

Opublikowano

Zobacz na stronach sprawdzających prędkość internetu (speedtest.net) czy masz normalny ping. Jeżeli tak, to prawdopodobnie jest wina LoL'a, spróbuj reinstall. Jeżeli nie to znaczy, że coś kradnie internet, może jakiś program, virus, etc.

Opublikowano

Powyłączajcie wszystkie gówna typu Skype i GG. Sprawdźcie czy nie chodzi coś co ściąga dane w tle.

I wrzućcie screena ze speedtest.net

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja co drugą lub trzecią grę mam to samo, stwierdzam-Riot ma dalej mega problemy z serwerami.

Tym co działa normalnie mają szczęście moim zdaniem ^_^

Jednym działa, drugim nie.

Trzeba czekać i pisać więcej zgłoszeń o lagi do supportu, może coś z tym zrobią wreszcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...