Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raczka od roweru "wbita" w prawa czesc brzucha

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ku*wa, przed chwilą wywaliłem się na rowerze kolegi (bez tego gumowego czegoś na rączkach", rączka wbiła mi się w prawą część brzucha, tak się zestresowałem, że aż mi się słabo zrobiło. To miejsce pobolewa, może mi ktoś powiedzieć, czy mogłem sobie coś zrobić, czy to tylko zwykłe "zbicie" czegoś w środku? Skóra jest w tym miejscu zdarta, jakoś 4cm w prawo od pępka. Zgłosić się do lekarza, czy samo przejdzie?

Opublikowano

Samo przejdzie , nie ruszaj tego miejsca , ranę wieksza zakryj plastrem , i za tydzien bedzie lepiej , może dłużej . Nie z takich stłuczeń się wychodziło w całości , chyba , że chcesz iść do lekarza , koniecznie to nie jest ;p

Opublikowano

poczekaj do jutra jak bedzie tak samo lub bardziej bolec to idz do lekarza

mogles obic jakas watrobe czy cos i uszkodzic albo po prostu skrore sobie zdarles

Weteran
Opublikowano

Miałem podobnie w dzieciństwie, dotykałem rany wtedy mokrym ręcznikiem, do teraz mam takie kółeczko - bliznę.
Jeżeli nie wbiłeś sobie tego głęboko i nadal żyjesz, to jest dobrze i nic Ci nie powinno większego być :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

BRAWO

Tak w końcu komuś sie stało to samo co mi . Tylko że ja wbiłem sobie w brzuch metalowe i było bez tych gumowych zatyczek aż róg wlazł pod skórę .

Poczekaj do poniedziałku , jak ci nie przejdzie idź do lekarza. Dostaniesz jakies zwolnienie z wf to max

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Myślę, że forum gdzie każdy ma magistra z medycyny to dobre miejsce do pytania się czy przeżyjesz bo się uderzyłeś.....

Chcesz idź na SOR zrobią ci USG czy coś i będzie wiadomo.... A jak cię nie boli to nie idź. My za ciebie nie zdecydujemy a już na pewno nie sugeruj się jakimiś poradami typu nie idź weź jakieś leki itd.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Szczerze? Myślałem że piszesz tego posta z kierownicą w brzuchu i spytasz się nas jak to wyciągnąć a tu takie rozczarowanie...

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Za późno na lekarza, dzwoń po księdza i módl się byś nie zmarł.

A teraz w ostatni godziny swojego życia odpowiedz nam jeszcze tylko jak interpretujesz skrót MPCForum?
Bo ten skrót oznacza Multi Player Cheat, a nie Medical Polish Centrum.

Nie jestem kurna chirurgiem żeby ci powiedzieć co ci jest...
Naucz się że MPC to tylko forum o grach i tu się nie gada o takich sprawach, bo w czasie pisania postu mógłbyś już być u lekarza.

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...