Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GrochBot, czyli bot na proffke atakujący strączki

P0trAfi3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Chce wam przedstawić bota, zrobionego przeze mnie z pomocą mpc.

23891988769476657363.png

Bot który atakuje strączki najeżdżając na nie myszką następnie 2 krotnie klika na niego, atakując go. Następnie klika spacje zabijając pobliskie groszki, na końcu zbiera loot tymczasowo klikając `.

Instrukcja: ( w folderze jest wszystko dokładniej napisane co zrobić by działało itd, tutaj tylko samo działanie bota)

1. Oczywiście wchodzimy do gry--> logujemy się--> wybieramy postać

2. Następnie idziemy do naszych grochów, dokładnie w to miejsce gdzie jest zrobiony ss oraz podobnie ustawiamy kamerkę przybliżając.

16091362725094760645.jpg

3. następnie przechodzimy do folderu " GrochBot " i uruchamiamy bota w wersji 32/64 bitów w zależności od systemu

4. minimalizujemy/zamykamy folder i czekamy 3s na uruchomienie bota

5. W tej chwili bot już powinien atakować strączki itd.

W planach mam:

Udoskonalanie oraz optymalizacje bota m.in.:

- Dodanie opcji odpoczynku w razie takiej potrzeby

- Dodanie np. klikanie klawisza 1 by uruchomić jakiś skill, zaleceniem będzie obszarówka ;P

- może coś mi przyjdzie do głowy

Wykonanie bota do nabijania proffki za minilandem również tam przystosuje takową versje

Prawdopodobnie spróbuje zrobić również versje do atakowania galaretek podajże tzn. moby do zrobienia piżamy ;)

i czekam na inne propozycje

Download:

http://speedy.sh/arN4G/Bot-na-proffke.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/54074caa1f81fe1b53d060fca01e93579d4201c1a479a621a4949139cc70b947/analysis/1380376569/

4/48 w zasadzie sam nie wiem skąd, ale ja jestem uczciwy i żadnych " gówien " w tym nie ma !

OPINIA ?

W komentarzach proszę o pisanie co sądzicie o bocie, funkcje, czy zrb proste GUI, pomysł na bota

Opublikowano

Znaczy się powiem tak:

jeśli ustawimy się w takiej pozycji jak na ss, to obojętnie gdzie staniemy bot musi po prostu wykryć obrazek i zacząć atakować.

Oczywiście pod warunkiem, że strączki są odchylone w prawo tak jak na ss.

Pozdrawiam.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Widzę że na forum jest atak 70 lvli którzy kupują wr 50% z nm i już jej nie expią bo "po co ? ".Taki bocik jest przydatny do takiego expienia, nie tylko jobki ale i % wr.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Ja niewierze ludzie serio ? Naprawdę sami nie potraficie wbić 80 joby na normie ? ;( Zal mi was

Pewnie te "sami" to dla Ciebie LoD, czyli nie wbijasz tego sam.

Bot jest przydatny, bo przed 55 lvlem też potrzebujemy joba.

QtiV6xY.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CMC PSWTool.Win32.NetPass!O 20140122 Symantec WS.Reputation.1 20140128 TheHacker Trojan/Cosmu.bizd 20140128 TrendMicro-HouseCall TROJ_GEN.F47V0928 20140128

ladny pliczek z trojanami

Opublikowano

CMC PSWTool.Win32.NetPass!O 20140122 Symantec WS.Reputation.1 20140128 TheHacker Trojan/Cosmu.bizd 20140128 TrendMicro-HouseCall TROJ_GEN.F47V0928 20140128

ladny pliczek z trojanami

Z tego co wiem, to to są niegroźne wirusy, które po prostu "wykrywa" virustotal.

QtiV6xY.gif

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...