Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Osobą od: Python, Questy, Grafikę, Mapy i Modele 3D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2em3k2h.jpg

Jesteśmy młodą, bardzo zorganizowaną i zgraną grupą. Każdy z nas specjalizuje się w innej dziedzinie i czuje się w niej świetnie.
Robimy to co lubimy i wychodzi nam to bardzo dobrze. Wykonujemy różne prace związane z grą Metin2.
Obecnie posiadamy w naszych szeregach Python Mastera, Mapera i Grafika. Naszą prace wykonujemy z jak największą starannością. Stawiamy na jakość, a nie ilość.
Staramy się aby każdy klient był z nas zadowolony.
Każdy klient jest traktowany z szacunkiem, dbamy o dobro klienta.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą!

Nasza strona WWW:

http://pwstudio.eu/

Nasz FanPage:

https://www.facebook.com/pwstudio.eu?fref=ts

Nasz skład:
- Mr.Nuke (Właściciel)
- Yao (Python Master)
- Vatahar (Maper)
- TreeN (Grafik 3D)

Nasza oferta:
- Mapy (Expowiska, dungeony, miasta itd)
- Questy Lua (Dungeony, boss run, misje fabularne, systemy kostiumów itd)
- Modele 3D (Bronie, zbroje, npc, pety, moby i obiekty)
- Skrypty Python (Logowania, GUI, Timery itd)

Przykładowe prace:
#1 Logowanie w stylu Diablo III

4803270_orig.jpg

#2 Mapa expowisko

6968405_orig.jpg
1869896_orig.jpg

#3 Set broni i obiekty

1618267_orig.jpg

6801231_orig.jpg

Więcej prac możecie zobaczyć na naszej stronie!
W celu skontaktowania się z nami wejdź na naszą stronę.

2ccromu.jpg

linki poza mpc

Opublikowano

News #1

- Nasze szeregi zasilił TreeN na stanowisku Grafika 3D.

- W temacie pojawiły się prace TreeN'a.

- Argon opuścił stanowisko Grafika, powodem są problemy prywatne. Nie przyjmuje już zleceń.

- Poszukujemy pracownika na stanowisko Grafika.

Zapraszamy do polubienia naszego fanpage - Bądźcie na bieżąco, już niedługo konkursy z ciekawymi nagrodami!

linki poza mpc

Opublikowano

Nuke sorry ze zapytam lecz mam problem, wiesz folder pack i tam jest etc odpowiedzialny za tla itp. Lecz moj problem jest taki ze nie wiem czym otworzyc te pliki .msenv .dds .tga ;/ pomoglbys?

Opublikowano

Nuke sorry ze zapytam lecz mam problem, wiesz folder pack i tam jest etc odpowiedzialny za tla itp. Lecz moj problem jest taki ze nie wiem czym otworzyc te pliki .msenv .dds .tga ;/ pomoglbys?

Pliki .tga .dds - DDSViewier

http://ddsviewer.com/Download.aspx

Do tego pliki .tga otworzysz nawet gimpem.

#News 2

- Nasze szeregi zasilił Desome na stanowisku Grafika 2D

- Niedługo odbędzie się pierwszy konkurs, zapraszam do śledzenia naszego fanpage

linki poza mpc

Opublikowano

#News 3

- Ja Mr.Nuke oferuje konfiguracje TS3, Forum MyBB i IPB za darmo, także jak macie jakieś problemy piszcie

- Yao (Python Master) wykonuje teraz spore zlecenie na pliki serwerowe od A do Z, więc tymczasowo nie przyjmuje zleceń

linki poza mpc

Opublikowano

A szukacie może kogoś od FreeBSd a dokłądnmiej od pisania skryptów freebsd ?

Pisz na gg ew. maila

#News 4

- Poszukujemy Web Mastera z własnymi skryptami w 100% sprawnymi i pewnymi (Jesteśmy w stanie sprawdzić czy są dobre, czy dziurawe. Więc próba oszustwa i "udawanie" Web Mastera nie przejdzie

- Poszukujemy Video Mastera znającego się na nagrywaniu video, obrabianiu video, edycji video i tworzeniu intro / outro do video

- Wszelkie aplikacje na stanowiska wysyłajcie na maila / GG, wymagane jest pokazanie swoich prac / projektów

linki poza mpc

Opublikowano

Czy TreeN nauczył się już exportować modele tak aby nie zawieszały gry + syserr w folderze od channela?

Tak :)

Teraz robi wszystko profesjonalnie, po prostu stara się żeby było wszystko jak najlepiej.

W sumie to pisz do niego w takich sprawach.

linki poza mpc

Opublikowano

Tak :)

Teraz robi wszystko profesjonalnie, po prostu stara się żeby było wszystko jak najlepiej.

W sumie to pisz do niego w takich sprawach.

Jeżeli tak to w końcu mogę polecić jego modele.

Bo ostatnio gdy wziąłem model TreeNa z mpc dla testu to taka padaka była, że szkoda gadać. :P

0LsM05U.png

Opublikowano

Jeżeli tak to w końcu mogę polecić jego modele.

Bo ostatnio gdy wziąłem model TreeNa z mpc dla testu to taka padaka była, że szkoda gadać. :P

Ponieważ nieudane modele są oddawane za darmo.

Są to takie odpadki. Udostępnia je bo ich nie potrzebuje.

linki poza mpc

Opublikowano

#News 5

- Python Master nie przyjmuje zleceń do marca 2014 roku, powodem jest duża ilość zleceń.

linki poza mpc

Opublikowano

Nie polecam grafika desom zamówiłem u niego strone wpłaciłem zaliczke i zrezygnowałem , i przez 3 dni prawie nic nie było zrobione oraz strona wyglądała słabo .Ma słabe umiejętności oraz jest hipokrytą. W 1 dzień mówił że odda zaliczke na 2 że już nie .Naprawde nie słowny człowiek nie polecam Go .Reszte teamu Nuke oraz yao i pozostałych polecam w 100% ludzie godni wszystkiego;)

elo all

Opublikowano

Nie polecam grafika desom zamówiłem u niego strone wpłaciłem zaliczke i zrezygnowałem , i przez 3 dni prawie nic nie było zrobione oraz strona wyglądała słabo .Ma słabe umiejętności oraz jest hipokrytą. W 1 dzień mówił że odda zaliczke na 2 że już nie .Naprawde nie słowny człowiek nie polecam Go .Reszte teamu Nuke oraz yao i pozostałych polecam w 100% ludzie godni wszystkiego;)

Po pierwsze, polecam zapoznać się do czego służy zaliczka.

Po drugie, nie otrzymałeś żadnego podglądu faktycznej strony, więc jak możesz oceniać?

Po trzecie, na niedziele (13.10.2013) miałem przekazać Ci sygnaturki, które były gotowe (są).

Po czwarte, jeśli rezygnujesz to oczywiste jest, że nie zwrócę Ci zaliczki, bo po to ją wziąłem aby

na wypadek takiej sytuacji nie być kilka godzin w plecy za free.

Po piąte i ostatnie, jeśli mam słabe umiejętności było nie zamawiać u mnie żadnej grafiki, przed podjęciem

decyzji widziałeś przykładowe pracę, więc nie ma o co płakać.

Opublikowano

Trzeba być słownym jeśli się mówi że sie odda to się tak robi. Ja nie zbiednieje ale Ty napewno nie zobaczysz u siebie za duzó klientów

Na pewno dzięki Tobie :) Trzeba być słownym hmm... i kto to pisze.

Dobra kończąc jakże fascynujący temat, powodzenia i żegnam.

Opublikowano

Widzę, że nie radzicie sobie z tą sytuacja między sobą i muszę wkroczyć.

Daaaaaaaaaaa - Pieniądze ci zostaną zwrócone nawet jakbym ja miał wyłożyć za to z swoich, nie szkoda mi tych 70 zł, bo jesteś dobrym klientem i rzetelnym.

Więc przepraszam za zaistniałą sytuacje i postaram się ją rozwiązać :)

@Sprawa rozwiązana.

Naszemu klientowi wydamy odszkodowanie o wartości tej zaliczki z naszej kieszeni.

Sam Desome wraca w środę i pokaże nam efekty swojej prawie tygodniowej pracy nad grafiką dla owego klienta.

Jeżeli uznam, że efekty są niewystarczające na miano dobrego grafika zostanie wydalony z naszej grupy, a sama oferta graficzna zostanie usunięta do odwołania.

Desome tymczasowo zawieszony, za zlecenia i jego prace od tej chwili nie odpowiada Perfect Work Studio!

Mam szczerą nadzieje, że nasz klient nie przestanie dokonywać u nas zleceń.

Ten błąd już nigdy więcej się nie powtórzy, gwarantuje to wszystkim klientom i proszę się nie zrażać.

linki poza mpc

Opublikowano

A ja gwarantuję, że dawka materiałów, która miała zostać dostarczona przeze mnie w ten weekend.

Jak na ustalony czas realizacji zlecenia była odpowiednia. Zostały stworzone sygnatury, jak i po raz 3

rozpocząłem pracę nad nową stroną, bo dążyliśmy wedle klienta do totalnej prostoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...