Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zapowiedź nowego skina urgota?

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kpią.

Jak można robić skina do postaci, którą prawie nikt nie gra.

Chcą podnieść sprzedasz postaci ładnym skinem, tak ?

Zauważmy, że w lola gra w większości gimbaza, która bardziej lubi słabo zbalansowane postacie.

Najpierw rework, potem skin.

Riot pls.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Możliwe, że jest to ukryta zapowiedź skin'a do Urgota. Wygląda całkiem ciekawie, szkoda tylko, że widoczny jest jedynie cień postaci.

Gdyby pokazali na obrazku skina to co to za niespodzianka? :p Ogólnie dużo gra się pojedynczymi postaciami, że tak to ujmę. Urgot przecież zły nie jest, tak samo Mordekaiser, itd.,a jakoś mało widać te postacie podczas rozgrywek :/ CO do skina niby do Urgota, chyba do Mafii... A to jest już skin do Jinx?

Opublikowano

Gdyby pokazali na obrazku skina to co to za niespodzianka? :P Ogólnie dużo gra się pojedynczymi postaciami, że tak to ujmę. Urgot przecież zły nie jest, tak samo Mordekaiser, itd.,a jakoś mało widać te postacie podczas rozgrywek :/ CO do skina niby do Urgota, chyba do Mafii... A to jest już skin do Jinx?

Tak jest skin Mafia Jinx.

Opublikowano

Tak jest skin Mafia Jinx.

Trochę szkoda, że nie zrobili jej typowo jak Kobieta Joker w Batmanie :p Na pewno wiele więcej chętnych by było nataki skin:d Oby jejtwarzy nie zryli w grze, znów jakąś poważną panią, bleh... CIekawa jestem tego skina do Urgota o.O

Opublikowano

Na poolparty było w pizdu postaci. Czyżby to zapowiedzi?

Kiedyś battlecasta zrobili, urgot wtedy też nie cieszył się popularnością.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Na splash arcie nowego skina do jinx z tyłu jest jakiś cień. Przypomina mi on bardzo urgota, czyżby mafia urgot?

11wx.png

Według mnie to mordekaiser. Poza tym po co oni mają robić skiny do postaci, która jest trollpickiem?

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Według mnie to mordekaiser. Poza tym po co oni mają robić skiny do postaci, która jest trollpickiem?

Urgot jest trollpickiem?Może w twoim srebrze.Racja rzadko go widuję ale jest dobrą postacią.

To jest na 100% urgot. Popatrz na ręce.

Opublikowano

Trochę szkoda, że nie zrobili jej typowo jak Kobieta Joker w Batmanie.

O kurwa. O kurwa, kurwa, kurwa (beka).

http://en.wikipedia.org/wiki/Harley_Quinn

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Ten cień wcale nie wygląda inaczej od oryginału, podejrzewam że tak naprawdę to może być zapowiedź reworka, która odbędzie się w nieokreślonej przyszłości (ale patrząc że tutaj się pojawia to ta przyszłość jest bliższa niż się wydaje).

Opublikowano

To jest udyr + udyr jest bardzo pro champem tylko wiedzie tak samo jak brąz bany.. wszystko zostaje tak jak jest chyba że jakiś psudo Pr0 ściąga z diamentu build i sposób gry .Jednak to nic niedaje bo przeciwnik zawsze jest inny i zawsze trzeba wymyśleć coś innego.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ja to widze tu mordekaisera nie urgota =D

Przecież to ewidentnie Urgot!! Jak można go pomylić z Mordekaizerem !!

Mordekaizer

Mordekaiser_0.jpg

Urgot

Urgot_0.jpg

Opublikowano

Faktycznie może być to nowy skin do urgota. Spójrzcie, co ma za głową - 3 "kolce", trochę przypominające koniec trójzębu fizza. Teraz spójrzcie na pozostałe skiny urgota. Żaden z nich nie ma czegoś takiego (chodzi mi o 3 kolce). Tak więc myślę, że być może za jakiś czas powita nas nowy skin do urgota.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Wyraźnie widać że to Urgot, kto wie może to zapowiedź skina, wszystko się okaże, jak miała być to zapowiedź, to pewnie nie długo ujawnią tego skina, ostatnio Riot się nie opier***la cały czas coś nowego dodają, tylko szkoda że nie mogę pograć bo nie mam PC'eta na razie...

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...