Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] - Siła czy lepiej zręka na WP

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa boje, które się różnią tylko jednym bonem - zręką i siła (15 pkt.) który byłby lepszy? Ze zręką czy siłą? Nwm którego na Trytona przerabiać xD

Opublikowano

Do skilli kopa da Ci 15 zręczności. Bonus 15 siły przydatny jest bardziej do expa, zwiększa cały atak, ale do skilli da mniej niż zręczność.

Opublikowano

Właśnie pytałem top 1 i 2 sury WP i mówią, że siła lepsza ale nwm xD Najwyżej zrobię tarczę 15 zręka i miecz 15 siła dla równowagi, dobry pomysł? (Rzadko kiedy gram WP, częściej BM - ale on jest słaby na tym serwerze [95 na magię]).

Opublikowano

Zręka!!

Po co wyrównywać ? Zauważ, że WPkiem masz tylko 2 skille atakujące (rozpro nie licze bo ma małe DMG) - więc przydałoby się powiększyć ich damage.

Lepiej wrzuć 15 zręczność w tarcze i 15 w bojowego :)

@P.S - Co to za serwer ?

ex

Opublikowano

Zręka!!

Po co wyrównywać ? Zauważ, że WPkiem masz tylko 2 skille atakujące (rozpro nie licze bo ma małe DMG) - więc przydałoby się powiększyć ich damage.

Lepiej wrzuć 15 zręczność w tarcze i 15 w bojowego :)

@P.S - Co to za serwer ?

Dreikon. Mam w sumie dwa boje ze zręką i się zastanawiam, czy nie zrobić klasowych, nie wiem czy to dobry pomysł.

Opublikowano

Siła zdaje się bardziej do dropu - Jeśli Twoja postać będzie się skupiała też na biciu hitami (kryt + przeszywka) w pvp to wybrał bym siłę. Zręczność - siła ataku uderzenia ze skilli + silniejsze uderzenie z marmurka na poli. Zależy od serwera bo jak bedzie 70% na blok to absolutnie nie dawaj w siłę tylko wtedy już w zręczność.

Opublikowano

Do Truciaka dałbym Siłę gdyż będzie zależało Ci na mocnych hitach + wysokie SR by było bajeczne :)

Lecz do skilli najlepszym rozwiązaniem będzie Zręczność :)

Opublikowano

Do Truciaka dałbym Siłę gdyż będzie zależało Ci na mocnych hitach + wysokie SR by było bajeczne :)

Lecz do skilli najlepszym rozwiązaniem będzie Zręczność :)

Jakiego truciaka...? Ja o bojowcu mówię.

Opublikowano

Wiem,wiem lecz mówię w jakiej broni by było mieć najlepiej tą siłę :)

Y? Co mi da 15 siły, jeśli mam przykładowo 20 diabły? NIe rozumiem co chciałeś przez to powiedzieć. Jak dla mnie post bez sensu -.-

Opublikowano

Ja preferowałbym raczej siłę.. Siła działa pod hity, a u wpka hity bardzo się liczą.. w pvp nie ma mowy o tym by ciągle skillować, tylko hit hit i hit.. ; )

Mam skile co 3-4 sekundy, bo mam w broni powtórki +6 (40% + 20% z broni) - klasowe bronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...