Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Inwestorem / Sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witam

Czy masz umiejętności, Pasję, Zdolności, związane z Tworzeniem Serwerów Do Gry Metin2 ?

Jak tak to trafiłeś idealnie !

Już dziś spotkajmy się na rozmowę, i ustalmy warunki naszej współpracy.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wymagania

żeby można było zainwestować w wasz projekt

- Pliki Gry ukończone w 60/70 %

- Start z zaplanowaną Datą

- 15 lat +

- konto w banku do rozliczeń

- GG + Ts3 // Skypa

- Pełny Team Serwera

- Praca Praca Praca

Oferuję

- Dedyk Pod grę metin2 ( 1. 1000/1300 Graczy max i 2. 2000/2500 max)

- Zabezpieczenia Anty DDoS raczej najlepsze w świecie metina i serwerów prywatnych :)

- Strona bez dziur i innych mało przydatnych rzeczy :)

- od 30 do 50 % z IS dla Team Serwera

- Ts3.Game-4line.pl + Dodanie kanałów dla administracji ( Możliwe że dla ciebie !) (Lub własny aktualnie nie mam licencji )

- Forum Game-4line.pl z Własną strefą ( własne forum to do uzgodnienia )

- Pomoc pod telefonem od 07:00 do 3:00 godziny 9:00 - 15:00 nie zawsze mogę odebrać bo mam jeszcze szkołę

- Gwarantowana Uczciwość

Zapraszam do Kontaktu

GG : 48543402

Pozdrawiam - Art

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Prosze podaj jakie to beda zabezpieczenia anty ddos? Znajac zycie masz na mysle serwerownie z firewallem sprzetowym?

Opublikowano

Prosze podaj jakie to beda zabezpieczenia anty ddos? Znajac zycie masz na mysle serwerownie z firewallem sprzetowym?

nie tylko :)

ale bedziecie mogli zobaczyć ;p w piątek wystartuje u nas 1 albo 2 serwery :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...