Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wariat019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze, że zakończyłem grę na poprzedniej odsłonie, bo widzę, że jest nowy start i był reset kont :) Co do tego GM Neo to ktoś już wcześniej pisał, że będą z nim problemy ale administracja zapewniała oczywiście, że wszystko z nim ok. Mogę chociaż wiedzieć w czym zawinił owy Neo?

@aw

Gdzie dokładnie na wężowym polu będzie resp niebieskiej śmierci?

W ile mniej więcej czasu wbiję od 75 do 90?

Novum.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa ten serwer? nie mogę sie zalogować na wcześniej utworzone konto wtf? łatkę mam pobrana

EDIT; wbiłem na serwer całkiem sporo ludzi ,fajnie sie expi spoty z mobami sa zajebiście duze ..ale tylko w m1 8S

Opublikowano

Kolejny start, kolejna wtopa. Dziękuję, ale na plikach Almantii nie mam zamiaru gościć. Dodatkowo administracja gówno się zna na prowadzeniu serwera.

Arigato.

Opublikowano

Nie zauwazylem, ze nie mozna jeszcze kupowac z IS ;/ kupilem fryz owszem doszła mam na postaci ale boje sie ja zalozyc ,bo nw czy mi zniknie jak doszedl item z is to juz nic sie z nim nie stanie czy jak to tam jest?

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Server dziala bez problemu

bugi naprawili wiec wszystko jest ok tylko expic i robic eq zostalo

zapraszam wszystkich do grania

! server mega

Na prawdę ? to czemu tylko 2ch sa dostępne na dodatek nie da sie zalogować? ludzi tez malo

Opublikowano

Niestety muszę podziękować za gre na tym serwerze nie da sie zalogować od startu 2ch dostępne tylko. Po obejrzeniu prezentacji oczekiwałem czegoś więcej ,ale tak to jest obiecywać łatwo trudniej zrobić. Miasta po edytowane trudno cokolwiek znalesc pustka i tyle. Administracja cuda obiecywala a teraz to nawet nie raczy zajrzec w temat i napisac czemu serwer nie dziala? Jeszcze jakiś mozg wymyślił zeby od handlary kopic zmianki trzeba odpowiedzieć na pytanie ile to jest 1+1? :D to taka innowacja miała byc czy co?

Opublikowano

Niestety muszę podziękować za gre na tym serwerze nie da sie zalogować od startu 2ch dostępne tylko. Po obejrzeniu prezentacji oczekiwałem czegoś więcej ,ale tak to jest obiecywać łatwo trudniej zrobić. Miasta po edytowane trudno cokolwiek znalesc pustka i tyle. Administracja cuda obiecywala a teraz to nawet nie raczy zajrzec w temat i napisac czemu serwer nie dziala? Jeszcze jakiś mozg wymyślił zeby od handlary kopic zmianki trzeba odpowiedzieć na pytanie ile to jest 1+1? :D to taka innowacja miała byc czy co?

na stronie masz info o przerwie

Opublikowano

Pytania są, żeby ludzie na bs'ach nie byli, od wcześniejszego były tylko 2ch i narzekali ludzie, a jednak grali, niestety, nie podoba Ci się to wyjdź, nie graj, nie komentuj.

Opublikowano

Po przerwie na pewno zaglądnę na serwer, bo widzę że warto

polecacie serwer?

tak polecam serwer warto zagrać .

KIEDY BEDZIE LOGOWANIE ON ?

1apng_sspnxsh.png

Opublikowano

Opisałem jak ja to widzę z perspektywy gracza, 2h po starcie przerwa dobre... Zalorzyliscie tamt tu z prezentacja trudno dodac info o przerwie? nie chce sie? Nie obchodzi mnie co pisze na stronie głównej, po zarejestrowaniu tam konta nie widzę potrzeby jej oglądania, tym bardziej ze jest to juz droga odsłona serwera gdzie wszystko miało działać bez zarzutu niestety tak nie jest. Nie napinaj sie koles taka jest moja opinia i czy ci sie podoba czy nie nie wpłyniesz na nia w żadnym stopniu.

Opublikowano

Mam parę pytań co do serwa !

- Ciężko exp leci ?

- Ciężko o ulepszacze i o ulepszanie ?

- Czy dużo ludzi gra na serwerze ?

I czy naprawdę warto wbić na serwer.

ddz8gi.png

Opublikowano

Czy tylko Mi konto wcięło? Nie poprawny login i hasło na 2kontach...? Wtf?

Jprd od nowa konto trza zakładać?

Założyłem od nowa konto i co wbijam a tam postać sura nazwa 'Sagan' poziom 17 xD parodia...

A jak chcę coś napisać na wołaj to wyskakuje a93e77e454.png

A tak wg są tu rosy inne oprócz czerwonych i pomarańczowych?

Opublikowano

Serwer masakra, polecam tym którzy lubią robić przerwy co pare minut.. dziwnym trafem znikają konta.. po stworzeniu nowego dostaje się czyjąś postać mega full opcja.

4071414648.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...