Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eminem i Illuminati-Jak to w końcu jest ?

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ps; właśnie tak czytając, ktoś poruszył temat Michaela Jecksona. większość ludzi uważa, że nie umarł on z powodu na chorobę tylko z powodu na odejście od illuminatii, poczytajcie trochę o tym, a znajdziecie, że liczbą illuminati jest 7, a umarł właśnie wtedy. każdy kto chce odejsć, a potem ośmiesza ich prawdopodobnie może umrzeć, nie mam pojęcia czy to prawda, ale możliwe.

Ja poruszyłem owy temat i dokładnie to samo napisałem.

Iluminaci chcieli go upokorzyć i sprowadzić do kraju wyczerpania nerwów ale skoro to się nie udało... zabili.

Opublikowano

Witam. Na początek mam nadzieję, że wiecie o co chodzi z Illuminatami, itd. Jeśli nie to zapraszam do poczytania informacji na ten temat.

Jak wiecie Eminem został wykupiony przez Illuminatów, w jego starych teledyskach lub na okładkach płyt można zauważyć znaki Illuminatów. (Trójkąt z okiem, 666 i wiele innych symboli).

Później w NotAfraid śpiewał, że to co zrobił było złe. Że, źle zrobił dołączając do Illuminatów i, że chce już nie chce mieć z nimi nic wspólnego.

No i to powinien być koniec. Ale w niedawno pojawił się oto taki awatar eminema na jego FB:

1075996_45309870078_730836910_n.jpg

A, w dodatku w najnowszym singlu (Berzerk) można dopatrzeć się 2 znaków.

1.

IlluminatiWatcherDotCom-Eminem-Berzerk-I

2. Znajduję się w 3.04 minucie teledysku. W tej minucie z góry na dół przelatuje taki znak jak powyżej.

No i pewnie jest jeszcze pełno innych znaków których ludzie nie dostrzegli. Podobno gdy odsłuchamy Berzerk od tyłu to w którejś tam minucie możemy usłyszeć "help me" oraz coś o szatanie.

No to jak to w końcu jest ? Niby od nich odszedł, a dalej wychodzi na to, że współpracuje z nimi.

Co wy o tym myślicie ?

Wiem, że temat dla zwykłego człowieka wydaje się dość dziwny, ale mam nadzieję, że są tu ludzie który ogarniają temat.

Że ten temat tyle czasu jest a ja go nie wiedziałem, dostarczyłeś mi tyle beki że eldoka na wolno przegrywa...

Zacznijmy od tego że te wszystkie znaki to typowa promocja, a wy kurwa to łykacie niczym łatwa nastolatka do gęby. Typowe nabijanie promocji, bo zawsze to dodatkowy temat, a haj się zgadza. W USA od lat stosuje się takie praktyki. Po za tym kurwa jak powyjmujesz z kontekstu różne znaki i opcje to każdy jest iluminatą. Na klipie HG, Wilku rapował o paleniu zielska i wykonał charakterystyczny gest, który jest teraz we wszystkich filmikach o polskich masonach i innych chujach mójach. Beka.

Jeszcze lepiej odjebał Tede który sobie sklecił film na temat własnej twórczości, że rzekomo jest iluminatą, a potem wrzuca drugi film jak montował pierwszy film. No kurwa jeszcze większa beka, a ludzie to kupują, przy czym śmieją się ze starych babć dzwoniących do wróżbity macieja, zapominając przy tym że robią to samo co te babcie...

Jeśli tak naprawdę chcecie kurwa wiedzieć kto rządzi światem to jest to dwie rzeczy: pieniądz i informacje.

Z tym Not Afraid też dojebałeś po całości:

http://rapgenius.com/Eminem-not-afraid-lyrics

Z resztą wystarczy znać życiorys Eminema to się wie do jakich sytuacji się odnosi, a w jego życiu było tego pełno.

Za niedługo wyjebiecie mi z tematem "Słoń to iluminata" (pomińmy to że to wack) bo rapuje o takich i takich rzeczach, szóstki, kurwa kostki rubika, tanie dziwki, kurwy, wino i pianino...

Eldo to tyż eluminota:

http://www.youtube.com/watch?v=ERFPGqCh_Cw

Przy płycie Mefisto był kawałek 'Kim oni są' i różnego rodzaju diaboliczne wybiegi, ale to wszystko było zamierzone, forma żartu z pewnych ludzi i z pewnych kręgów, które łykają takie historie. Chcieliśmy zrobić klip do tego kawałka i zrobiłem wtedy do Internetu film 'Illuminatus Tede cz. 2'. Zresztą mam nagrane to jak to robię dla potomnych, kiedyś to wrzucę.

I wrzuciłem to do Internetu, ponad pół roku temu na fejkowym koncie, było tam z 10 tys. odsłon i ludzie sobie przekazywali to i część ludzi to łyknęła i pisali do mnie, że to łyknęli.

http://www.youtube.com/watch?v=MI9j_C-omnU

Po co piszesz takie cos skoro na końcu mówisz, że to nieprawda ?

Po to żebyś się kurwa głupio pytał

Opublikowano

Jesli nie rozumiesz dlaczego ten kawalek zostal nagrany..to poczytaj na temat Em'a.

M6fI0Od.gif

Czyżbyś nie wylapał, że to troll? Duże litery to protip.

z moim chujem zastanawiałem się nad tym, doszedłem (heh) do wniosku, że to prawda.

otóż eminem urodził się 17.10.1972 więc jak dodamy te liczby to wyjdzie 1+7+1+0+1+9+7+2=28, 2+8=10

10 jest podzielne przez 2 tak samo jak 666, idąc innym krokiem, Eminem wydał swoją pierwszą plyte w 1996, najnowsza 2013 i patrzcie na to

2+0+1+3-1+9+9+6=29 2+9 = 11

Ze wstępnych obliczeń wynika, że iluminaci maczali w tym palce bo premiera MMLP2 powinna być za rok (2pac wraca) czyli w 2014.

Każdy chyba zna teorie '7' tupaka?

Ale mniejsza z tym..

Teraz pora na znak iluminatów na jego profilowym zdjęciu na facebooku.

Pokazuje rogi jak szatan.

60502217389229168645.jpg

Okładka albumu pokazuje nam kilka trudnych spraw

1. Drzewo, które podobne do iluminatów

2. Cyferki 1+9+9+4+6=29 2+9=11

3. Przekręcone E

4. 6 Okien

5. Dużo trawy ale nie zaznaczyłem

Widzicie, eminem to prawdziwy iiluminata, widzimy tu pewna zalezność - cyferki na drzwiach i dwie daty (wydanie pierwszego legalnego krązką i najnowsze)

Co by tu jeszcze dodać, ile liter ma jego pseudonim (eminem, slim shady)

eminem=6

slim shady(ze spacja) =5+5= 10

Gdzieś już widzieliśmy te liczby co nie?

ps. to nie prawda xD

tDj4y1n.jpg

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Naprawdę wy wszyscy wierzycie że Ci ludzi są częścią Illuminati, które pewnie nawet nie istnieje :X Proszę ludzie ogarnijcie się wreszcie :X

A co do Eminema i jego tekstów to na siłę szukacie czegoś czego nie ma i nie było.

W kawałku "Kim" Eminem wrzeszczy na kobietę, która jest jego żoną i nie było by w tym nic dziwnego gdybyście choć troszkę ruszyli szarymi komórkami. Kim to żona Eminema, która spieprzyła mu życia i w ten sposób wyładował swą złość na nią w tym kawałku. Podajcie choć raz rozsądne dowody na to że należy do Illuminati bo jak na razie to tylko sterta bardzo ładnych bajeczek dla gimnazjalistów.

BTW. Spore te wasze grono członków tejże grupy skoro każdy z nich pokazuje jakieś "Znaki okultystyczne", polecam lepszą interpretacje tekstów Eminema :)DZIĘKUJE ZA ŁOPATKĘ

Opublikowano

Illuminati, które pewnie nawet nie istnieje :X Proszę ludzie ogarnijcie się wreszcie :X

Kościół nie ukrywa istnienia Illuminatów także bardziej można wierzyć, że oni istnieją niż nie istnieją.

Czytając twoje zdanie miałem wrażenie jakbyś nic o nich nie wiedział albo po prostu nie wierzysz w Boga. Jeżeli to drugie to raczej ten temat nie jest dla ciebie.

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym illuminati?

Wiem co to, ale czemu niby tak się boi, i wgl śpiewa o tym sratatata.

Odszedł? Odszedł. Koniec kropka, niby co mu mogą zrobić?

No chyba, że wierzycie w to, że trójkąt z okiem przyjdzie do was w nocy i wysscie wam mózg przez.... wiecie co :3

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym illuminati?

Wiem co to, ale czemu niby tak się boi, i wgl śpiewa o tym sratatata.

Odszedł? Odszedł. Koniec kropka, niby co mu mogą zrobić?

No chyba, że wierzycie w to, że trójkąt z okiem przyjdzie do was w nocy i wysscie wam mózg przez.... wiecie co :3

Ten trójkąt zniszczył egipcjan w czasie 10-35 sekundy, więc nie byłbym tego taki pewien B)

Iluminaci rządzą światem i mają w swoim gronie wszystkie bardziej znane osoby, tak zwane osoby publiczne, to dzięki nim mogą sterować światem, choć to tylko "pionki". Iluminaci wielbią hajs, duuuużo haajsu im więcej tym lepiej, chcą zniszyć świat, każdy iluminata wysyłając znaki, pokazuje że jest w gronie tych którzy są lepsi niż jakiś tam Janusz z POlski.

ps robię cię w qn'ia, nie wierze w te brednie, ema.

Opublikowano

Islam i Illuminaci są połączeni. Illuminati dążą do zmniejszenia populacji w Europie i Ameryce co im się udaje natomiast Islam rozmnaża się jak karaluchy a oni pod pozorem wiary mogą w pełni przejąć świat po czym go zniszczyć i zbudować NOWY ŚWIAT NA POPIOŁACH STAREGO!

Tak poza tym to odnosząc się do Illuminati polecam poczytać o księdzu O. Klimuszko i jego proroctwach przed śmiercią. Sam jego życiorys jest bardzo ciekawy ;)

Co do Michela Jacksona to wcale nie był bym taki pewien, że nie żyje. Zastanówcie się logicznie macie w chuj hajsu wpadacie powoli w długi itd... wszyscy was obserwują i próbują udupić co robicie? Pozorujecie własną śmierć hajs wpada na konto od fanów, płyty się sprzedają lepiej niż kiedykolwiek, powstaje o was film, hajs wpada a wy udajecie martwych i gdzieś się wygrzewacie na Hawajach. Poczytajcie o tej akcji z Jacksonem bo jest ciekawa. Tutaj ode mnie o MJ:

Dowody na śmierć MJ Pierwszy to oczywiście przyjazd karetki pod willę w Los Angeles, dowóz pod szpital a potem ogłoszenie zgonu przez Jermainego Jacksona. Wszystko to zostało setki razy powtórzone przez media. Potem, 01.07.2009 r., ogłoszono testament zmarłego, z którego wykluczył Debbie Rowe (matkę dwójki najstarszych dzieci) i własnego ojca, Joego Jacksona. Dalej byliśmy świadkami wzruszającego Memoriału w Staples Center, gdzie Michael przez trzy miesiące przygotowywał się do serii koncertów This Is It. We wrześniu Król Popu oficjalnie został pochowany na cmentarzu Forest Lawn, w asyście rodziny i tancerzy, mających występować z Michaelem. Ostatnim dowodem na jego śmierć jest akt zgonu. Każda z tych rzeczy jest prosta do podważenia i o tym się przekonacie. Sytuacja Michaela w pierwszej dekadzie nowego tysiąclecia była bardzo trudna. Po HIStory World Tour i koncertach z okazji trzydziestolecia kariery solowej (30th Anniversary), Jackson był coraz mocniej atakowany przez media. Nowy krążek, Niezwyciężony (Invicible), sprzedał się nakładem zaledwie 10 milionów egzemplarzy. Został oskarżony o molestowanie seksualne. Postawiono mu dziesięć zarzutów. Media na całym świecie skazały go na porażkę – Gazeta Wyborcza głosiła Upadek Króla, ogromną czcionką na pierwszej stronie. Prokurator twierdził, że MJ tym razem się nie wywinie i dowody na jego winę w sprawie są bardzo mocne. Jackson codziennie stawiał się w sądzie, co odbierał jako osobiste upokorzenie. Mimo to, w 2005 roku, Ława Przysięgłych uniewinniła Michaela Joego Jacksona ze wszystkich zarzutów - zarówno tych o molestowanie z 1993 i tych postawionych w 2003 roku. Regularnie przez wiele miesięcy media rozpływały się nad stanem zdrowia Michaela Jacksona. Twierdzono, że jest chory na trąd, ma zniszczone ciało i organizm. Jarmaine Jackson oświadczył, że rodzina liczy dni do jego odejścia. Michael regularnie był widywany przed różnymi klinikami. Przyjaciele relacjonowali, że nie mógł chodzić, trzeba było go prowadzić. W styczniu 2009 roku jedna z gazet ogłosiła: Jacksonowi zostało 6 miesięcy życia! Jakby na przekór temu wszystkiemu, Król Popu w marcu ogłosił swój wielki powrót na scenę. Bilety były sprzedawane z częstotliwością 11/s. W zaledwie kilka godzin po konferencji, wszystkie wejściówki na 10 koncertów (ok. 200 tys. ludzi) zostały wyprzedane. Ogłoszono, że Michael zagra dodatkowe 40 koncertów. Konferencja w O2 Arena, Londyn 13.03.2009 05.03.2009 roku odbyła się konferencja Króla Popu w O2 Arena, w Londynie, podczas której zapowiedział swój powrót na scenę w trakcie This Is It Tour. Wszystko wygląda w miarę normalnie – fani zostają przywitani zlepkiem scen z życia Michael, potem speaker zapowiada gwiazdora, aż, w końcu, na scenę wchodzi sam Michael Jackson. Konferencję rzekomo nagrywały trzy stacje – CNN, BBC i Sky News. Nagrania niczym się od siebie nie różnią, jakby były nagrywane tą samą kamerą i nadawane do trzech różnych telewizji. Wydaje się to dziwne, bo wydarzenie było wielkiej wagi i trudno sobie wyobrazić, by jakaś stacja zrezygnowała z własnej wersji tej konferencji. Czy w takim razie nie było to live, ale wcześniej nagrane i wysłane do stacji? Zaprzeczałyby tej teorii słowa Dermota O’Leary’ego (speakera, prowadzącego brytyjskie „X-Factor”). W wywiadzie dla jednego z amerykańskich programów ujawnia, że o prowadzenie konferencji został poproszony zaledwie dzień wcześniej (na upartego można mówić, że dzień wcześniej może oznaczać dzień przed rzeczywistym nagraniem konferencji, która mogła się odbyć zarówno, np.: 04 marca jak i 05 tyle że kilka godzin przed wyświetleniem jej w mediach). Te słowa wskazują jednoznacznie na to, że konferencja była przygotowywana wręcz z dnia na dzień. Fani również dopiero 04 marca zostali poinformowani o przygotowywanym comebacku, co wydaje się dziwne przy organizacji wystąpienia Króla Popu. Może komuś zależało, żeby w O2 Arena pojawiło się jak najmniej ludzi? Dalej prezenter mówi o dziwnym zachowaniu Michaela na scenie. Michael Jackson czuł się nieswojo na scenie? Jeszcze zanim przejdziemy do tekstu musimy wspomnieć o kwestiach technicznych, bo są one nie bez znaczenia. Widownia została podzielona na dwa sektory, co jest raczej niespotykane. Pierwsza część – mniejsza – stała tuż przy scenie, natomiast druga – o wiele dalej. Na filmach widzimy tylko tą pierwszą część, przez co mamy wrażenie, jakby sama scena była ogromna i tłum wręcz napierał na Michaela. W rzeczywistości, ogłoszenie This Is It Tour odbywa się w jakimś korytarzu, a ludzie pod sceną luźno stoją. W związku z takim podziałem publiki, istnieje możliwość, że pod sceną stali wynajęci statyści. Mógłby na to wskazywać fakt, że praktycznie każdy człowiek w tej części sali miał kamerkę, a w sieci są zaledwie trzy amatorskie nagrania. W dodatku brak jakichś zdjęć innych niż tych przedstawionych w MJJGalery i mediach. Ostatecznie – brak relacji ludzi spod sceny (z jednym wyjątkiem). Dlaczego? Szczególnie po śmierci Michaela posiadanie filmu, zdjęcia czy wspomnienia z konferencji byłoby wręcz na wagę złota. Kolejnym elementem, na który trzeba zwrócić uwagę jest tajemnicze coś za kurtyną. Można odnieść wrażenie, że to jedna z tych maseczek zakładanych przez Jacksona. Niektórzy podniosą, że to pewnie osobista kamera Króla Popu, przypominając, że miał on zwyczaj filmowania swoich występów, by następnie móc prostować relacje mediów. Czy w takim razie na konferencji przemawiał sobowtór? To jedna z tych spraw, które są trudne do rozstrzygnięcia; wydaje się to nierealne, ale zachowanie człowieka na scenie może wskazywać, że coś z nim nie tak. MJ kilkakrotnie odwracał głowę w stronę kurtyny, jakby czekając na jakiś sygnał i mówił dalej. Na możliwość sobowtóra na scenie, wskazuje jego dziwny głos, dziwne zachowanie i różnice w wyglądzie. W przekazie live, nadawanym przez wszystkie trzy stacje, jak wcześniej udowodniono, MJ omija białą furgonetkę…a w filmie This Is It dokładnie takim samym pojazdem jedzie. Porównując wystąpienia Jacksona z różnych momentów 45-letniej kariery można zauważyć, że to z 2009 roku odstaje od reszty; brak w nim przesłania, harmonii, zrównoważenia. W 1992 roku, MJ miał przygotowaną kartkę z wystąpieniem, był radosny, opanowany, wiedział, co chciał przekazać światu. 17 lat później było totalnie inaczej. Jak już mówił speaker, Król Popu dziwnie się zachowywał; chodził bez celu po scenie, wykonywał dziwne gesty, ciągle powtarzał te same słowa, odwracał się, wychodził, wchodził, śmiał się w niektórych miejscach swego wystąpienia. Dlaczego? Można przyjąć, że był na prochach, ale znając Michaela należy tę teorię odrzucić – w takim momencie nie pozwoliłby sobie na jakikolwiek brak trzeźwości. Czy Michael Jackson wystawił w takim razie sobowtóra, którego trochę poniosło? Bardziej prawdopodobne jest, że wzięła nad nim górę jego dziecięca natura. Wiedział, co się święci. Wiedział, że żadna trasa nie ma się odbyć, że wszystko jest zaplanowane, musiał coś ukryć – coś z jednej strony wstydliwego, z drugiej niesamowitego i chwalebnego; musiał ogłosić kochanym fanom, że odchodzi w delikatny, tajemniczy sposób. MJ mówi: „This will be it, this is it, and when I say this is it, it really mean this is it, because I’m… mmm… hehe” (pl. „To będzie to, to jest to to i kiedy mówię to jest to, to naprawdę oznacza to jest to, ponieważ jestem… mmm… hehe”) .Co naprawdę oznacza this is it w ustach Michaela? Dlaczego MJ zamiast dokończyć swoje zdanie, urywa je w decydującym momencie, zaczyna się śmiać, odwraca głowę w stronę kurtyny (do tej kamerki, tego ludzika?), a potem przechadza się po scenie? Odpowiedź na to pytanie jest zawarta w części poświęconej zachowaniu Michaela na konferencji – coś chciał ukryć, coś, co go rozsadzało od środka. Niektórzy, spowalniając tempo tej wypowiedzi, dosłyszeli słowo podobne do dead (Because I’m dead). MJ mówi: „This is it, I mean this is really it, this is the final, this is the final curtain call… ok?” (pl. „To jest to, myślę, że to jest naprawdę to, to jest końcowe, to jest ostateczne odsłonięcie kurtyny… ok.?”). Obok wcześniejszego cytatu – ten jest bardzo ważny. Być może jest dokończeniem wcześniejszej myśli – być może This Is It to naprawdę „Final curtain call”? Co to jest? Final Curtain to po prostu przedsięwzięcie Joey’ego Skaggsa. Wirtualny cmentarz dla gwiazd; projektowały one swoje nagrobki, pomniki. Media to uchwyciły i uznały za prawdę. Final Courtain można więc uznać za pewnego rodzaju mistyfikację, mającą na celu upokorzenie prasy. Joey Skaggs to żartowniś, lubiący robić sobie żarty z mniej lub bardziej poważnych spraw; zorganizował wiele medialnych mistyfikacji i innych prezentacji. W takim razie można odczytać dwojako ten cytat. W pierwszy sposób – Michael chciał ośmieszyć media, tak jak zrobił to (mniej lub bardziej świadomie) Joey. Drugi sposób – Michael sam sobie zaprojektował taki nagrobek, swój grób, który jest tylko i wyłącznie fikcją (film This Is It?); w rzeczywistości on żyje. Na 19 dni przed śmiercią, Michael Jackson publicznie ujawnia twarze swoich dzieci. Po raz pierwszy Prince Michael i Paris pokazały się mediom bez masek, w obecności ojca. Chciał je przygotować na medialny szum, na obecność na pogrzebach, memoriałach? 14.06.2009 r., czyli na 11 dni przed śmiercią Michaela Jacksona, TMZ podaje informację, że Król Popu umarł. Wiadomość podchwytuje jedynie FOX. TMZ usunęło tę informację ze swoich archiwów, natomiast zachowało się nagranie z telewizji FOX. Trudno stwierdzić, czy była to zwykła kaczka dziennikarska, przypadek, czy działanie wywiadowcze, żeby sprawdzić ewentualne reakcje na donoszenia o śmierci Michaela Jacksona. Znamienne jest to, że pisze o tym, zaprzyjaźniony z Michaelem, portal TMZ – podobnie 25 VI 2009 r. to TMZ pierwsze poinformuje świat, że Król Popu odszedł z tego świata (notabene kilka minut za wcześnie). I gdyby nie to, że pisało o tym właśnie TMZ, można by rzeczywiście uznać, że to był zwykły przypadek. Media kilka razy do roku informowały o zgonie Jacksona (sam Michael często używał swojej prywatnej karetki, żeby odwrócić uwagę dziennikarzy od niego), ale TMZ się w to nie bawiło. źródło: mjzyje.pl materiały: Paulina Sułkowska

2Pac:

Wiek kiedy umarł to: 25,2+5=7 Godzina śmierci to: 4:03 (pm) 4+3=7 Planowany powrót 2Paca w wieku 43 lat: 4+3=7 Rok, w którym ma powrócić to: 2014. 2+1+4=3+4=7 W filmie "Gridlock'd" 2Pac był w kafejce o adresie 7's. 2Paca oddano 12 strzałów z czego 5 go trafiło więc, 12-5=7 Film dokumentalny 'Resurrection", czyli 'Zmartwychwstanie' został opublikowany 7 lat po 'śmierci' 2Paca. W kupionym, oryginalnym filmie "Zmartwychwstanie" jest ukryty 7 sekundowy film (Tupac: Zmartwychwstanie - Sekretna wiadomość [PL] yt) w którym jest pokazany odtwarzacz na którym widnieje godzina 4:03 (o kurde znowu godzina "śmierci") a 2pac mówi "Sekret wyjdzie na jaw a ty sam dowiesz się dlaczego to zrobiłem"! Hologram 2paca na koncercie w Coachella (2012r.) nie byłoby w tym oczywiście niczego dziwnego, gdyby nie fakt, że raper "nie żyje" od 16 lat 1+6=7 W teledysku pt. I Wonder If Heaven Got A Ghetto wydanym po śmierci, 2pac wchodzi do pokoju z nr 7, w tej samym teledysku w barze zegar na ścienia pokazuje godzinę "śmierci" 2paca 4:03 (pm) 4+3=7 W teledysku Hail Mary jest nagrobek z napisem Makaveli i datą urodzenia 2paca i datą "śmierci" 1996, 2pac przewiduje swoją śmierć?? Po "smierci" 2Paca do szpitala przyszedl list z miejscowosci Rukahs <od tylu Sharkur>, bylo napisane tam "Did you think I'm live?" Po Polsku "Myslisz,że zyje?" Blac Haze To Raper ma podobny glos do 2paca... Moze byc tak ze 2Pac nagrywa nutki a Blac Haze daje na okladke swoje zdjecie.. O Blac Haze nic nie wiadomo. Nigdy nie mial koncertow. Backmasking<Ukrywanie od tylu wiadomosci w tekscie> Posluchajcie 1 Wiadomosci "2 Pac" "This life i Lead" Normalnie "Yes I'm alive,and i Miss you Co znaczy "tak zyje i tesknie za toba" "Pac's life" Normalnie "you should see me,I'll be back" "Co znaczy" "Powinienes Mnie Zobaczyc, wróce" "Śmierć" artysty przerwała pracę nad płytą „R U Still Down?”. Jakimś cudem pełny album trafił do sklepów po roku od "śmierci" rapera i był promowany przez trzy teledyski, w których radośnie gibał się żywy 2Pac. Jedynym świadkiem zabójstwa muzyka był członek grupy Outlawz - Yaki Kadafi, który wkrótce został zamordowany we własnym domu. Niektórzy uważają, że morderstwo miało na celu zapobiec wydaniu się prawdy o „śmierci” 2Paca. 2pac w piosence Ghost: "Mogę powrócić tylko jako Makaveli, właśnie tak Te wszystkie sku*w*sy** okradły mnie Nadszedł czas aby odebrać co moje.." 2pac Grubym głosem: "Wy sku*w*sy*y, nie jesteście w stanie mnie powstrzymać Nawet jeśli umrę będę pier*olo*** problemem Czy wierzysz w duchy skurw**yn*? Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?" Jest świadek, który mówi, ze 2pac nie został postrzelony w samochodzie z Sugem Knightem a mowi to ze widziała go wsiadającego do helikoptera... i teraz w teledysku I Wonder If Heaven Got A Ghetto 2pac leci helikopterem, jest ranny i siostry go leczą. Jest też data na początku filmu 14 wrzesnia 1996 rok czyli ze jeden dzien po "smierci" 2paca i jest podana tez nazwa miasta gdzie 2pac ląduje "Rukhas new mexic" od tyłu shakur czyli imie 2paca. Eminem zarapował w swojej piosence, że od kiedy 2Pac jest na Kubie to hip hop nie jest już taki sam za czasów życia 2Paca. Tytuł piosenki to Eminem-'Fubba U Cubba' (z 2005 roku). 2+5=7 W piosence Unchained zrobionej na potrzeby filmu Django z 2012 roku 2pac śpiewa: 'Expect me nigga like you expect Jesus to come back ,expect me nigga im coming!' A po polsku: 'Oczekuj mnie czarnuchu jak ty oczekiwałeś na Jezusa aby powrócił, oczekuj na mnie czar*uch*, ja nadchodzę!' Teoria 7 W piosence toss it up 2pac zbija lustro co wróży 7 lat nieszczęścia W filmie "Gridlock'd" w menu w restauracji oglądanym przez 2paca litery "L" zastąpione są odwróconymi siódemkami. W Filmie "Gang Related" odznaka Tupaca ma numer 115 (1+1+5=7). Album Tupaca "All Eyez On Me" został wydany 13 II 1996. Tupac "umarł" 13 IX 1996. To całkiem dziwne że te dwie daty oddziela akurat "7" miesięcy. Inne: W piosence Troublesome 96 mówi że planuje śmierć " I plan to die" w piosence Ain't mad at cha mówi, że nie będzie uśmiechu na jego twarzy przez kilka lat "no more smile for couple years" W innej z albumu All eyez on me pt."Ain't hard 2 find" słowa wręcz mówiące o tym że upozorował swoją śmierć " i heard a roumor i died murdered in cold blood dramatized picture of me of my final stage you know my mama cry but that was fiction some coward made this story twisted" - być moze brzmiało to trochę inaczej ale pisałem to z pamięci, ale mówi tam o tym że był wielki huk, został zamordowany z zimną krwią, udawał jak w sztuce mama płakała ale to była fikcja jakiś tchórz zamienił treść historii, zostalem uznany za zmarlego za nieistniejcego... w piosence Ain't mad at cha śpiewa że odchodzi ale wróci, "i kiss my mama goodbye" "..said i'll return" "i know one day i'll back" w innej Blasphemy mówi że został zastrzelony i zmartwychwstał a w piosence R U Still Downpadają takie słowa: " i wonder if they will listen a nigga when he gone" "zastanawiam się czy będą słuchać czarnucha kiedy przybędzie" Na "pogrzeb" Tupac'a prasa nie miała wstępu, ostatecznie ów pogrzeb i tak został z nieznanych powodów odwołany. Producentem wykonawczym albumu "7 Day Theory" jest "Simon" (jest on nieznanym producentem rapu). W Biblii Simon (Szymon) był uczniem Jezusa, który zmienił później imię na Piotr. Szymon był jednym ze świadków Zmartwychwstania spisanego przez Świętego Pawła (1 Cor. 15:5). Czyżby Suge Knight miałby być "Simonem" który objawi światu "Tupac Żyje" ?? Na okładce albumu Tupac wygląda jak Jezus Chrystus. Czyżby planował swoje zmartwychwstanie ?? A teraz najlepsze informacje! W filmie dokumentalnym "Notorious" Biggie ogląda tv i nagle mówią o "strzelaninie w Las Vegas" gdzie 2pac miał dostać 5 kulek, jednak pani z tv mówi, że 2pac opuscił strefe powietrzną las vegas - teoria z helikopterem W filmie "Soul Plane" jest scena w której występuje taki dialog: "Wait a minute. Are we talkin' Tupac dead. Iike maybe he is or maybe he isn't" Na polski: Poczekaj minute, rozmawialiśmy o śmierci 2paca. Może on żyje, może nie żyje. Zdjęcie z autopsji 2paca jest fejkiem, ciało nie ma tatuażu Makaveli na szyi Zdjęcia swiadków samochodu w którym 2pac "dostał" 5 kulek różnią się od zdjęć zrobionych oficjalnie przez policje. W wywiadzie z Sugem, on sam mówi: “Maybe the question is Pac really not dead. Pac’s somewhere else, I mean it’s the truth if you really look at it…Nobody seen Tupac dead." po polsku: moze pytanie o tym ze nie jest naprawdę martwy. 2pac gdzieś jest, mam na myśli to, że nikt naprawdę nie widzial martwego 2paca. W oficjalnym teledysku "I Wonder If Heaven Got A Ghetto" w 35 sekundzie w lewym górnym rogu widać 2paca leżacego w łózku. Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt, ze teledysk został wydany po "śmierci" 2paca. W piosence Wiz Khalifa - Black And Yellow [G-Mix] ft. Snoop Dogg, Juicy J & T-Pain pada zdanie: Back from the death like Makaveli czyli powrót ze śmierci niczym Makaveli. Hussein Fatal w piosence Street Kings spiewa, Król zniknie, będziemy czekać na jego powrót 18 lat. Chodzi o Paca. 1996+18=2014! 50 Cent w piosence The Realest KillazTill spiewa: till makaveli return it's all eyes on me- on me czyli: do powrotu Makaveliego, wszystkie oczy na mnie W teledysku Eddiego (kumpla 2paca z Outlwaz) pt. "THUG LIFE 2013 F/HARD AND 2PAC" który jest z wrzesnia tego roku, w minucie 2:58 po rozjaśnieniu obrazu widać 2paca stojącego w cieniu za Eddim. Pewien fan Eddiego spytał się na jego oficjalnym twitterze czy to 2pac na jego nowym teledysku? a Eddie odpisał tylko "Back" Kumple z Outlawz na swoim oficjalnym fb dodali 20 listopada tego roku zdjecie osoby w ultrafiolecie wyglądem przypominającą osobe 2paca, z opisem "If he died an came back would he try to save rap?" czyli "Jeśli on umarł i powórci spróbuje uratować rap?" (bylo udostepniane na profilu:) ) Na pierwszym po śmiertelnym albumie 2paca, nie ma nic w stylu "Tupac R.I.P 1971-1996" a być powinno zamiast tego jest "Exit 2pac Enter Makaveli" W kawałku Troublesome 96 2pac spiewa "Boże przebasz mi bo robię źle, ale planuję śmierć." W Ain't Hard 2 Find "Zdjęcie ze mną na mojej ostatniej scenie jest fikcją" W kawałku Blasphemy nawija "Obmyślam tajemny plan (...) Bracia zostają zastrzeleni i zmartwychwstają" W Changes "Powrócić po tych wszystkich latach" W Trapped śpiewa "Potem jednak stwierdziłem, że mam tego dość. I, że musi istnieć jakaś inna droga wyjścia ku pieniądzom i sławie. Zmieniłem swoje imię i zagrałem w coś innego. Miałem dość pozostawania w tym błędnym kole." W piosence Heartz of men 2pac śpiewa "I died and came back" To znaczy "Umarłem i powrócę" Te słowa mów dokładnie w 3:13 minucie 3+1+3=7 Zdjęcie 2paca z Sugiem podczas walki Tysona różni się ze zdjęciem wykonanym tego samego wieczoru po walce. Przed walką 2pac nie ma brody, a na zdjeciu już po walce ma brodę... broda nie odrosłaby mu w kilka minut, prawda? 2pac zagrał w 7 filmach Na albumie Jona B'sa, 2pac zagrał na 7 ścieżce Backmasking w kawałku Blac Haze Imma die hustla "Ja przetrwałem i mój czarnuch umarł w szpitalu" W teledysku Toss it up występuje "2pac" bez tatuaży, jak to możliwe? W piosence Starin' Through My Rear View śpiewa: "Gapię się na świat przez wsteczne lusterko Po prostu patrzę wstecz na świat, z innego poziomu, rozumiesz? Gapię się" Obie Trice na swoim koncercie powiedział do zgromadzonych fanów: "Ludzie uwierzyli ze 2pac nie żyje... 2pac żyje! na Kubie" Treach ziomek 2pac na jednym ze swoich koncertów powiedział: "2pac żyje ale nie możemy powiedzieć gdzie bo federalni patrzą" 2pac i Blac Haze mają bardzo podobne nazwy swoich utworów Barack Obama na jednym z przemówień powiedział: "Co tak naprawdę się stało w Roswell? I gdzie jest Biggi i 2pac" 2pac na końcu filmu "Zmartwychwstanie" mówi: "Głowa do góry, rób co trzeba a wtedy ja odrodzę się w Tobie" Chodzi tutaj o to, żebyśmy nie martwili się tym, że nie "żyje" i żebyśmy nadal słuchali jego piosenek i szukali prawdy o nim, a wtedy gdy odkryjesz prawdę odrodzi się w nas czyli uwierzycie, że on żyje. Pewien reporter powiedział do TV (prosto sprzed szpitala w którym 2pac miał umrzeć po 7 dniach), że 2pac wyszedł z obrażeń. 1. W tej piosence: HusseinFatal_I_Holla, która została niedawno wydana, Hussein Fatal kumpel 2paca w 3:30 minucie śpiewa "We back nigga, he coming... you... 100mil and fucking running" czyli "Wróciliśmy czarnuchu, on nadchodzi... ty... 100mil i ku*w* biegnie" 2. Przeglądając fp 2paca mozna się natknąć np na zdjecie 2paca wychodzącego z pod ziemi, z grobu? A na dole napis: Nawet jeśli umrę będę piep*zonym problemem 4. Kasinova Tha Don (zna kumpli 2paca z Outlawz), który ma podobny głos do 2paca i robi remixy jego piosenek, na swoim facebooku dodaje ciekawe posty typu: Kasinova Tha Don - Official Page 12 sierpnia 2013 There's secrets that will come out and then you'll know why... Sekret wyjdzie na jaw i dowiesz się dlaczego... W jednym jego teledysku, w którym śpiewa z kumplami 2paca, widać samego 2paca w dredach w 4:08 minucie Get money,Kasinova Tha Don,Hussein Fatal,Mr Bo´ 5. W teledysku Chillo feat. 2pac - Amsterdam 2 LA, który został wydany w 2006 roku jest 2pac W teledysku wyżej w minucie 1:05 widać 2pac wychodzącego zza grobu dalej w minucie 1:45 widać 2paca leżącego w samochodzie w minucie 3:08 widnieje teczka fbi ze zdjęciem 2paca a na końcu teledysku widać napis "to be continued"

Nie wiem jak wy ale ja wierze, że 2pac wróci dla mnie to wystarczające dowody :D

Źródła facebook. Fanepage ''teorie spiskowe''

Opublikowano

Ja ogółem lubię czytać takie rzeczy, choć dla mnie jest śmieszne wierzyć w to ze trójkącik rządzi światem xD

Co do MJ i 2pakensona. Fajne teorie ale moim zdaniem RIP.

1375198444-U163133.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja ogółem lubię czytać takie rzeczy, choć dla mnie jest śmieszne wierzyć w to ze trójkącik rządzi światem xD

Co do MJ i 2pakensona. Fajne teorie ale moim zdaniem RIP.

O to im chodzi żeby wydawało się nam to co jest nie pojęte za śmiesznę ;) Zamiast spróbować to jakoś zrozumieć i być po drugiej stronie niż w całym tym zgiełku dóbr materialnych ... Wiem że temat stary ale o dziwo właśnie na niego trafiłem ;)

Opublikowano

Jaki cel ma czytanie i szukanie pierdół, na które (nawet zakładając, że są prawdziwe) nie ma się wpływu?

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

@Hans Kloss PL czasami ni sie wydaje ze te illuminati joke i mlg są specjalnie nakręcane aby ludzie nie widzieli w tym zagrożenia :P

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@Hans Kloss PL czasami ni sie wydaje ze te illuminati joke i mlg są specjalnie nakręcane aby ludzie nie widzieli w tym zagrożenia :P

A jakie jest potencjalne zagrożenie i co z tym możesz zrobić?

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

666 nie oznacza szatana, lecz liczbę niedoskonałą, przeciwnością doskonałości Boga (7 to liczba doskonała).

Jak wiecie Eminem został wykupiony przez Illuminatów, w jego starych teledyskach lub na okładkach płyt można zauważyć znaki Illuminatów. (Trójkąt z okiem, 666 i wiele innych symboli).

Apokalipsa św. Jana:

Tu jest [potrzebna] mądrość. 
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: 
liczba to bowiem człowieka. 
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.

666 to liczba Bestii, czyli antychrysta.

Dbmy4Vg.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...