Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eminem i Illuminati-Jak to w końcu jest ?

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Witam. Na początek mam nadzieję, że wiecie o co chodzi z Illuminatami, itd. Jeśli nie to zapraszam do poczytania informacji na ten temat.

Jak wiecie Eminem został wykupiony przez Illuminatów, w jego starych teledyskach lub na okładkach płyt można zauważyć znaki Illuminatów. (Trójkąt z okiem, 666 i wiele innych symboli).

Później w NotAfraid śpiewał, że to co zrobił było złe. Że, źle zrobił dołączając do Illuminatów i, że chce już nie chce mieć z nimi nic wspólnego.

No i to powinien być koniec. Ale w niedawno pojawił się oto taki awatar eminema na jego FB:

1075996_45309870078_730836910_n.jpg

A, w dodatku w najnowszym singlu (Berzerk) można dopatrzeć się 2 znaków.

1.

IlluminatiWatcherDotCom-Eminem-Berzerk-I

2. Znajduję się w 3.04 minucie teledysku. W tej minucie z góry na dół przelatuje taki znak jak powyżej.

No i pewnie jest jeszcze pełno innych znaków których ludzie nie dostrzegli. Podobno gdy odsłuchamy Berzerk od tyłu to w którejś tam minucie możemy usłyszeć "help me" oraz coś o szatanie.

No to jak to w końcu jest ? Niby od nich odszedł, a dalej wychodzi na to, że współpracuje z nimi.

Co wy o tym myślicie ?

Wiem, że temat dla zwykłego człowieka wydaje się dość dziwny, ale mam nadzieję, że są tu ludzie który ogarniają temat.

Opublikowano

Kto to jest ten Eminem ?

Tak serio to chyba raczej odszedł od illuminati. Zaraz znajdę program i zobaczę od tyłu ten kawałek, jak znajdziesz coś ciekawego w tym nowym teledysku podeślij z chęcią zobaczę.

Co do znaku na teledysku to nie wydaje mi się żeby to miało coś ze sobą wspólnego.

A w sumie możliwe

IlluminatiWatcherDotCom-Eminem-Berzerk-I

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ja cos tam slyszalem ze jak ktos juz nie chce reprezentowac tych "iluminati" to oni Cie niszcza. Skylar Gray czy jakos tak w wywiadzie jak juz bylo po not afraid mowila ze Eminem boi sie wychodzic w ogole z domu bo sie boi. Ale kto ich tam wie. Z tego sie tak po prostu nie da odejsc.

Opublikowano

Coś w tym musi być w wielu jego utworach wspomina coś o iluminatach oczywiście nie wprost, ale czy to wszystko prawda i naprawdę są ci ludzie manipulowani, tego nikt nie wie.

Opublikowano

Idioci szukają propagandy. Ten znak "666" co coś w stanach ala YOLO, czyli głupawy znakotekst, mówiący "spoko"

Jakie YOLO? :O o 666 bylo slychac zanim wdarly sie glupie slangi typu YOLO czy SWAG. 666 oznacza szatana Tak jest w biblii napisane.

Opublikowano

Jakie YOLO? :O o 666 bylo slychac zanim wdarly sie glupie slangi typu YOLO czy SWAG. 666 oznacza szatana Tak jest w biblii napisane.

Panowie możemy kończyć dyskusję mamy tutaj zbyt mocny argument który obala całą resztę.

Co do tematu to illuminati i przemysł muzyczny - muzykanci, piosenkarze, raperzy to bzdura oni jeśli wgl mają jakiś wkład to niewielki i osoby wyżej postawione leją na nich ciepłym moczem

Gość kamil40013
Opublikowano

Obejrzcie sobie od 3 czesci do konca

http://www.youtube.com/watch?v=dmwhtAZmjcs

Tam macie odpowiedz na swoje pytania

Obejrzałem właśnie wszystkie części i wychodzi na to, że Eminem odszedł od Illuminatów. Ale to było nagrane przed Berzerk'iem. Sądząc po tych znakach w teledysku Berzerk wydaje mi się, że Eminem dalej w tym siedzi.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie wiem czy to ważne, ale warto wspomnieć też trochę o numerologii. Na okładce albumu widnieją liczby 19946 - 1+9+9+4+6=29=2+9=11. A 11 to jakaś liczba władzy czy coś tego typu oraz w "berzerku" koleś po lewej stronie Eminema ma koszulkę z liczbą 33. Dziwna sprawa

Opublikowano

Ja prdl... W życiu większych bzdur nie czytałem... To tak jakby powiedzieć, że "Eminem" i "szatan" mają po 6 liter, więc to spisek -,- (Tak, wiem, że angielskie "satan" ma 5).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja na Twoim miejscu bym tego nie rozkminiał, po co zaprzątać sobie głowę pierdołami. Słuchaj Eminema i już, a zdanie miej po prostu swoje.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nie wiem czy to ważne, ale warto wspomnieć też trochę o numerologii. Na okładce albumu widnieją liczby 19946 - 1+9+9+4+6=29=2+9=11. A 11 to jakaś liczba władzy czy coś tego typu oraz w "berzerku" koleś po lewej stronie Eminema ma koszulkę z liczbą 33. Dziwna sprawa

A liczba 11 - 1+1=2 O kurwa. A koszulka z numerem 33 co oznacza? Nagle się okazuje, że wszędzie jest jebana, ukryta symbolika.

Przecież to jest taka głupota. Co to za społeczeństo.

Panowie możemy kończyć dyskusję mamy tutaj zbyt mocny argument który obala całą resztę.

A to czemu miało dowieść?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

666 nie oznacza szatana, lecz liczbę niedoskonałą, przeciwnością doskonałości Boga (7 to liczba doskonała).

@topic

Tak, Eminem to Iluminata tak jak wszystkie inne gwiazdy takie jak Ke$ha, Will.I.am i wszyscy inni. Te szatańskie znaki wszystko tłumaczą.

Opublikowano

To dlaczego w NotAfraid spiewal o tym ze wystapil z Illuminatow ?

Opublikowano

Najpierw naucz się choć kilkuset słów w j. angielskim (może w gimnazjum cię nauczą), a potem przetłumacz sobie tekst piosenki i podaj mi nawiązania do Iluminatów (btw. nauczcie się to słowo odmieniać). Potem poczytaj o samych iluminatach i podaj związek z szatanem, koszulkami z nr 33 itp.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Chłopy, ale o co Wam chodzi? Tylko napisałem o symbolice, o której piszą w internetach. Sam osobiście mam do tego wielki dystans, bo słucham Ema już dekadę i nie mam z tym problemu.

Opublikowano

19946 to chyba kod pocztowy Detroit czy coś w tym stylu. To jest przypadek.

Dzisiaj na sprawdzienie z niemieckiego było 6 zadanie które miało 6 punktów i 6 przykładów. Trzy 6. Illuminati, Masoneria już uciekam.

To są przyapdki. Nie jest to robione celowo. Może ta koszulka z 33 jest celowo zrobiona ?

Opublikowano

z moim chujem zastanawiałem się nad tym, doszedłem (heh) do wniosku, że to prawda.

otóż eminem urodził się 17.10.1972 więc jak dodamy te liczby to wyjdzie 1+7+1+0+1+9+7+2=28, 2+8=10

10 jest podzielne przez 2 tak samo jak 666, idąc innym krokiem, Eminem wydał swoją pierwszą plyte w 1996, najnowsza 2013 i patrzcie na to

2+0+1+3-1+9+9+6=29 2+9 = 11

Ze wstępnych obliczeń wynika, że iluminaci maczali w tym palce bo premiera MMLP2 powinna być za rok (2pac wraca) czyli w 2014.

Każdy chyba zna teorie '7' tupaka?

Ale mniejsza z tym..

Teraz pora na znak iluminatów na jego profilowym zdjęciu na facebooku.

Pokazuje rogi jak szatan.

60502217389229168645.jpg

Okładka albumu pokazuje nam kilka trudnych spraw

1. Drzewo, które podobne do iluminatów

2. Cyferki 1+9+9+4+6=29 2+9=11

3. Przekręcone E

4. 6 Okien

5. Dużo trawy ale nie zaznaczyłem

Widzicie, eminem to prawdziwy iiluminata, widzimy tu pewna zalezność - cyferki na drzwiach i dwie daty (wydanie pierwszego legalnego krązką i najnowsze)

Co by tu jeszcze dodać, ile liter ma jego pseudonim (eminem, slim shady)

eminem=6

slim shady(ze spacja) =5+5= 10

Gdzieś już widzieliśmy te liczby co nie?

ps. to nie prawda xD

Opublikowano

Iluminaci nie pozwalają komuś tak po prostu odejść i przykładem jest sam Michael Jackson którego życie zniszczyli oni, a przynajmniej ja tak uważam.

Równie dobrze możemy sądzić, że iluminaci to teoria spiskowa.

Opublikowano
z moim chujem zastanawiałem się nad tym, doszedłem (heh) do wniosku, że to prawda.

otóż eminem urodził się 17.10.1972 więc jak dodamy te liczby to wyjdzie 1+7+1+0+1+9+7+2=28, 2+8=10

10 jest podzielne przez 2 tak samo jak 666, idąc innym krokiem, Eminem wydał swoją pierwszą plyte w 1996, najnowsza 2013 i patrzcie na to

2+0+1+3-1+9+9+6=29 2+9 = 11

Ze wstępnych obliczeń wynika, że iluminaci maczali w tym palce bo premiera MMLP2 powinna być za rok (2pac wraca) czyli w 2014.

Każdy chyba zna teorie '7' tupaka?

Ale mniejsza z tym..

Teraz pora na znak iluminatów na jego profilowym zdjęciu na facebooku.

Pokazuje rogi jak szatan.

60502217389229168645.jpg

Okładka albumu pokazuje nam kilka trudnych spraw

1. Drzewo, które podobne do iluminatów

2. Cyferki 1+9+9+4+6=29 2+9=11

3. Przekręcone E

4. 6 Okien

5. Dużo trawy ale nie zaznaczyłem

Widzicie, eminem to prawdziwy iiluminata, widzimy tu pewna zalezność - cyferki na drzwiach i dwie daty (wydanie pierwszego legalnego krązką i najnowsze)

Co by tu jeszcze dodać, ile liter ma jego pseudonim (eminem, slim shady)

eminem=6

slim shady(ze spacja) =5+5= 10

Gdzieś już widzieliśmy te liczby co nie?

ps. to nie prawda xD

Po co piszesz takie cos skoro na końcu mówisz, że to nieprawda ?

Opublikowano

To zobaczcie to, mamy zegar w techbazie, zatrzymuje się on o 8:44 i 47sec, wskazówka od godziny znajduje się na 9, a więc z kumplem stwierdziliśmy że ktoś maczał w tym palce i znalazłem tu szatana razem z kumplem. Gdy osiem rozdzielimy rónomiernie na minuty i sec otrzymamy 6669, po odjęciu 9 którą wskazuje zegar wszystkimi wskazówkami utrymamy 666, illuminaci macali w tym palce?

P.S. To prawda z tym zegarem... Wszystko legitne

P.S. 2 Coście zrobili z moim mózgiem, wszystko teraz kręci się tego co przeczytałem

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Każdy teraz się sprzedaje dla hajsu.
U Lady Gagi można w teledysku "Applause" dostrzec znaków takich jak zakryte oko, czyli wyznawce szatana.

Tak samo u Ke$hy

jest tego naprawdę dużo. nad czytaniem i odnajdywanie nowych informacji poświeciłam kilka miesięcy i to co robią jest dość dziwne.
ps; właśnie tak czytając, ktoś poruszył temat Michaela Jecksona. większość ludzi uważa, że nie umarł on z powodu na chorobę tylko z powodu na odejście od illuminatii, poczytajcie trochę o tym, a znajdziecie, że liczbą illuminati jest 7, a umarł właśnie wtedy. każdy kto chce odejsć, a potem ośmiesza ich prawdopodobnie może umrzeć, nie mam pojęcia czy to prawda, ale możliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...