Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Fabuła

NeverEND

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem założyć temat do dyskutowania na temat fabuły GW 2. Gdyż jest ciekawa a niestety niewiele osób zwraca na nią uwagę.

Więc zacznę dyskusję pytaniem. Jaka jest wasza opinia na temat "Czemu sylvari budową ciała przypominają ludzi?"

Podpowiem. Istnieje teoria mówiąca ,że ma to związek z ludzkim grobem na którym drzewo wyrosło.

graphic.png

Opublikowano

Fabuła jest świetna i wciągająca chociaż ja po kilkunastu misjach fabularnych dałem sobie spokój i nie wczuwam się już za bardzo.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

kendzioleczek - w sumie to całkiem logiczne, ale trochę proste - ANet chyba coś ciekawszego wymyśliła :)
stokarz - żałuj, ja kupiłem grę dla fabuły Sylvari - miałem to szczęście gry na becie i się przekonałem ^^
Teraz śledzę fabułem humana i norna powoli jak rozwijam moje dwie kolejne postacie :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...