Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium/NoPremium ?

Zakapturzony

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie macie konto ?

• Premium
      56
    • No-Premium
      41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego non-premium:

1. Wydawanie 90-100 zł na grę to głupota totalna i tak ta gra się znudzi po jakimś czasie, a w tej samej cenie obecnie można BF3 lub 4 kupić.

2. Serwery premium niczym nie różnią się od non-premium, tyle że tam nie biegają hordy Steve'ów.

3. Launcher non-premium również się fajnie aktualizuje, np.: Keinett.

4. Niektórzy nie mają tyle hajsu w dupie co bachory XXI w rozpieszczane przez rodziców, nawet nie zasługując na to co dostają.

5. Skina można mieć non-premium :)

5 argumentów dla gimbusów z premką tej zacnej gry którą mam z modami, skinem za free ;)

Opublikowano

Oczywiście że premium.
- Możliwość wprowadzenia skina oraz wiele innych dodatkó
- Minecraft Realms

- Więcej serwerów
- Szybki dostęp do aktualizacji
- Oryginalny, stabilny Launcher
- Wspomaganie autora.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Kupiłem premium za 50zł za czasów wczesnej bety jak była dosyć duża promocja. Nie rozumiem tych co mówią że nie opłaca się kupić premium bo i tak serwery no-premium nie odstają od tych premium, nawet jeśli tak jest to gry kupujesz po to żeby twórcy na tym zarabiali, a piracąc gry tak naprawdę krzywdzisz sam siebie bo jak twórcy nie będą zarabiali na grze to nie będą robili do niej aktualizacji albo nie wydacą następnej części. Osobiście pirace gry, ale gdy tylko znajdzie się trochę pieniędzy to od razu je kupuje. I nie mówcie mi że robiąc tak jestem takim samym piratem jak wszyscy inni, popatrzmy na przykład z życia wzięty, czy według was wzięcie czegoś na "kreskę" to to samo co ukradnięcie czegoś?

PS: Ciekawe że niby MPC nie toleruje piractwa a na minecrafta to jakoś nie działa http://www.mpcforum.pl/index.php?/topic/1068134-[inne]-Minecraft-Launchery-No-Premium

76561198053546969.png

Opublikowano

Premium ;) Wspomagam Mojang w ich pracy :)

Żartuję xD

Byłem niedoświadczony i głupi, bo kupiłem premium TYLKO po to, żeby grać u SKKFA -,- Potem poznałem go na prawdę i go znienawidziłem :)

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Premium = Brak kłopotów

Ja kupiłem premium za czasów bety bo myślałem że tylko w ten sposób wejdę na jakiś serwer (miałem pecha bo akurat zaczynałem zabawę z serwerami i nie za bardzo ogarniałem o co chodzi). Nie żałuje, dzięki premium nie muszę się o nic martwić. Jeśli chodzi o skina, to tylko taki badziewny dodatek ale jeśli już dają możliwość zmienienia standardowej skórki to z tego skorzystałem :D.

Opublikowano

Ja wybrałem premium i moim zdaniem dobrze wybrałem, ponieważ mam możliwość ustawienia sobie dowolnego skina, dostęp do wielu serwerów premium no i oczywiście posiadam oryginalną grę, a nie "pirata" :)

Opublikowano

jak ja to czytam ze nie warto kupic gry bo przeciez minecraft za darmo bo no_premium

to was zdziwie warto kupic gre jaka sie komu podoba

1. Wydawanie 90-100 zł na grę to głupota totalna i tak ta gra się znudzi po jakimś czasie, a w tej samej cenie obecnie można BF3 lub 4 kupić.

a przepraszam a BF3 / 4 tez sie po czasie nie znudzi ?

czy to taka gra w ktorej nie ma ograniczen jak tak to z checia w niej bym polatal po kosmosie ... .

Dlaczego non-premium:
2. Serwery premium niczym nie różnią się od non-premium, tyle że tam nie biegają hordy Steve'ów.
3. Launcher non-premium również się fajnie aktualizuje, np.: Keinett.
4. Niektórzy nie mają tyle hajsu w dupie co bachory XXI w rozpieszczane przez rodziców, nawet nie zasługując na to co dostają.
5. Skina można mieć non-premium :)
5 argumentów dla gimbusów z premką tej zacnej gry którą mam z modami, skinem za free ;)

1. cytat1

2. roznia sie oj roznia, nie ma takiej dzieciniarni jak na no_premium, lepsze serwery, ale co by tu mowic przeciez lepiej biegac z hordami stevow

3. ?? ja mam przynajmiej satysfakcje ze mam oryginalny launcher

4. z tym moge sie zgodzic teraz "bachory" rozpieszczane sa

5. tak mozna ale nikt inny nie widzi, tak jak przy punkcie 3, mam satysfakcje z tego ze kupilem

xih3gEBG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...