Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin

Miiriv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje pluginu który będzie teleportował pomiędzy serverami na silnik spigot lub bukkit

Autorski plugin to nie jest bo ma go każdy z lepszych serverów

Teleportacja za pomocą CMD lub Teleportu (wolałbym teleporty...)

Dodam jeżeli chodzi o położenie serverów (jeśli ma to jakieś znaczenie) to wszystkie będą na tym samym hostingu ...

dam like za pomoc

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Właśnie to jest autorski plugin :P

Masz rację, ma go każdy z lepszych serverów, ale lepsze servery są lepsze, bo mają swoje pluginy. Każdy dobry ma swojego technika, który robi pluginy.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

ale kurde wiem o tym pluginie Transporter ale on wymaga jakiegoś patcha clienta a ja nie wiem co mam do niego dograć

nie ma innego pluginu który nie będzie wymagał patcha tylko będzie się łączył normalnie

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

Autorski plugin, mogę takie coś napisać, ale wiadomo, że nie za ... ;)

Pw. :)

Nie wiem jak inni debile, ale nie napisala bym do nikogo o plugin kto nie pokazal nigdy publicznie ze potrafi pisac... bo to trzeba byc debilem.

a Bungee Cord jest chyba dosc dobrym pluginem do tego :)

http://www.spigotmc.org/threads/1-6-4-bungeecord.392/

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Jeśli nie masz serwera dedykowanego, tzn. pełnego dostępu do serwera przez SSH, to nie połączysz serwerów.

W przypadku gdybyś miał dostęp robisz to BungeeCord. Najlepszy do tego, jako jedyny z taką ilością funkcji i prostotą konfiguracji. ;-)

Opublikowano

Z tego co czytałem na oficjalnej stronie Spigota trzeba dodać odpowiednie chmody. Tak czy inaczej jeśli ma tylko Panel do jednego serwera, to jak odpali drugi serwer? Nie da się, bo nie ma dostępu do screenów.

Opublikowano

właśnie z tym pluginem Transporter ale nie wychodzi mi to nawet jak daje takie same nazwy jak w poradniku tylko inne IP servera

Dodam że chce połączyć 2 servery z mineserv.eu

a co to BungeeCord to by działało na mineserv bo wiem że ten hosting jest zacofany ale mam tam niestety 2500 craftów :/ tak to bym sie wynosił z tamtą

Może ktoś wie kiedyś na mineserv.eu była oferta profesjonalna czyli VPS miałem kupione ale jak wprowadzi zmiany na stronie to w usługach nie mam tego servera ale on dalej działa i mam dostęp do niego ale bałem się że nagle wygaśnie więc musiałem przenieść na hosting ...

czy jest jeszcze oferta VPS na mineserv ?

Edit aktualnie na mineserv mam 1 server na pakiecie Creative a drugi Bronze (5 slotów to testów s pluginami)

oczywiście jakby udało mi się połączyć servery to na tym drugim automatycznie kupuje pakiet Creative...

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...