Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szakalmt2 [Hamachi] [Pl]

.Szakal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serva nie wiem czy Szakal to specjalnie zrobil czy co wylaczayl serva bez zapowiedzi wchodze i stracilem polowe eq mowielm mu o tym ale on nic, sa lagi podczas expa a on jeszcze sieci dodaje jeszcze raz nie polecam.

692612709.png
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh zapowiada sie ładny serwer i z chęcią bym zagrał ale jakies neosy wbiły sie na każdą sieći fuul :/

Pomogłem daj 5 i + :)

Undertaker2.jpg

Podskoczysz muu?

Opublikowano

nie polecam servera / Ga niby pelnoletni a zachowuje się jak 14 letni gowniarz deda all na wolnym <hitajac po 130k > ia invie i nie ponosi tego konsekwencji

nie polecam nawet pobierac spolszczenie server do bani

Opublikowano

Nie trawię postawy GA. Biega na inv z podniesionymi statystykami, nie patrząc czy gracz jest z rangą minusową. Ludzie tracą eq przez jego szczeniackie zabawy wobec graczy. Nie polecam nawet proszenia o dołączenie do sieci, gdyż server jest beznadziejny.

16m84l3.jpg
Opublikowano

jeszcze bardziej nie polecam tego serva chodz po minusowym komentarzu na nim gralem

GA <Szakal> zrobil reseta postaci sporo osob dalo eq do depo w tym ja zachowal sie tylko bojowy i luczek

ktos na mnie dosniosl <wiem kto > i dostalem bana

a iz wiedzialem ze ktos jeszcze tak zrobil powiedzialem mu kto <nick>

wszedl na konto sprawdzil faktycznie bylo eq z poprzedniej postaci i tu zonk ..

go nie zbanowal a mnie tak gdzie tu sprawiedliwosc wobec all graczy ?? hmm ? <jak cos moge dodac ssa >

jak pisalem że tam gralem , wlasnie koncze bo GA jest botem i jak sie mu to powie rowniez jest ban 4 ever <jakos nie widze tego w tabeli kar ^^ >

ehhh widac prawda naprawde boli : )

Opublikowano

jeszcze bardziej nie polecam tego serva chodz po minusowym komentarzu na nim gralem

GA <Szakal> zrobil reseta postaci sporo osob dalo eq do depo w tym ja zachowal sie tylko bojowy i luczek

ktos na mnie dosniosl <wiem kto > i dostalem bana

a iz wiedzialem ze ktos jeszcze tak zrobil powiedzialem mu kto <nick>

wszedl na konto sprawdzil faktycznie bylo eq z poprzedniej postaci i tu zonk ..

go nie zbanowal a mnie tak gdzie tu sprawiedliwosc wobec all graczy ?? hmm ? <jak cos moge dodac ssa >

jak pisalem że tam gralem , wlasnie koncze bo GA jest botem i jak sie mu to powie rowniez jest ban 4 ever <jakos nie widze tego w tabeli kar ^^ >

ehhh widac prawda naprawde boli : )

Ojejej tylko się nie popłacz... dostałeś bana i przyszedłeś wyżalić się na MPC? śmiech na sali Ja mam wyjebane na takich ludzi jak ty na te wasze komentarze, dla mnie może pisać tutaj co chcesz bo i tak nie korzystam z MPC.

30hsu51.jpg
Opublikowano

na mpc nie przyszedlem się wyżalic tylko napisac ze nie warto grac na tym serverze i że Ga ma wiekszosc graczy w dupie

i skoro nie korzystasz z mpc to po co robiles ten temat

ps. do moda skoro szakal niechce to prosze o skasowanie tematu

Opublikowano

Szakal akurat z tym nie mial czasu to sie bede klucic bo Ty nigdy chyba nie pisales normalnie z graczami tylko ciagle ingorowanie..

Opublikowano

Może podasz ten powód? A nie bezpodstawnie oskarżasz? Bo GM nie dał ci itemka +9? Lub nie miał czasu z tobą pisać? Idz na serwer gdzie GMami są dzieci i serwer off forever za 2dni i wyłączają bo mama zabrania...

groox to nie klusek tylko Szakal zabil mnie jak mialem range na - < -144k hp > i poszlo zemnie brzegowe +9 full kd -,-

Opublikowano

2x UP

Ignoruje bo mam zbyt dużo szeptów na pół ekranu widocznie trafiło na cb że zignorowałem.

1xUP

To po co biegałeś z rangą agresywną zabijałeś na wolnym i kozaczyłeś? Masz pecha wypadł że wypadł z ciebie item.

Nikogo nie trzymam na moim serwerze na siły, jak komuś się nie podoba nie musi grać!

30hsu51.jpg
Opublikowano

na tym serwie nawet banuja ze ktos stal dropnie buhehehe ;] wielki ----- z tego serwa w 100% nie polecam

Opublikowano

UP.

Pozdro&Poklaszcz

Nikt was na serwie nie trzyma , mimo to mamy odpowiednią ilość graczy , więc jeżeli się nie podoba to trudno. I tak ogolem , to jak on sie wyzywa ? Czy ma byc dretwy i pisac tylko - TAK - NIE . Troche zabawy nie zaszkodzi . A że komuś wypadl item , to sprawa przedawniona , bo byl reset postaci. Co do tego że banuja za stalki , to wiecie ile bylo przerzutow z depo , trzeba być uważnym . Team jest uważny i funkcjonuje tak jak ma funkcjonowac. Jeżeli ktoś dostal bana nieslusznie , to zapraszam -ODWOLANIA OD BANA .

Co do zabijania na inv , to znaczy , ze wam wszystko wolno ?Przeklinać wolno , korzystać z bugów wolno , znieważać GA wolno . Pozatym mpc to nie forum do zalu .

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Po pierwsze:

jak prosilem o konia to nie na szepcie tylko stales obok mnie i se poszedles.

Po drugie:

-mnie tak samo zabiles i wypadla ze mnie i wypadla ze mnie stal +9. A range na minusie mialem nie dlatego ze, chcialem zaszpanowac czy cos tylko skille wbijalem.

Wiec nie probuj swoich wymowek wymyslac jestes dupnym GA i tamci GM tez sa dupni. Wezcie lepiej ten serv zamknijcie nara.

xnzn.jpg

Opublikowano

Szakal na chuj wylaczasz serwer na pare dni

serwer dno

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...