Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win 8

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem na win 8 z odpaleniem gry ponieważ gdy klikam zagraj wyświetla się okienko i nic się ni pojawia tzw. ekran logowania .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Adam, zamilcz idioto - inaczej tego nazwać nie mogę bo nie wykazujesz choć odrobinki używanego mózgu.

Spróbuj kamil zainstalować to: http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=35

Mojemu znajomemu wszystko elegancko śmiga.

Spierdalaj ty stara kurwo teksty z gim bazy ? Jak ci sie coś nie podoba tam są drzwi . Niedorobie jebany Wiesz z kim ty tanczysz?

Użytkownik dostał już bana, proszę nie raportować ;)

Opublikowano

ja na 8 nie mam żadnych problemów ;]

aktualizacja sterowników i to co koledzu wyżej pisali powinno pomóc ;]

Opublikowano

Do I hear gimbazjum?

@topic

Oprócz DX zainstaluj też NetF 4.0 bo Win8 domyślnie ma 3.5.

Tak BTW to zrobiłeś najprościej... gówniany interes kupując ten system. Wadliwy niczym Android.

Opublikowano

@up

wg ciebie win8 jest wadliwy ? używałeś kiedykolwiek pełnej wersji lub chociaż triala ? wątpie ponieważ win8 od początku jego kariery na mym kompie [moment wydania] nie zaciął się ani razu .... a kompa mam 7 letniego

Opublikowano

Używałem i to nie raz. Streszczony do minimum, że każdy idiota mógł by być informatykiem.

@Topic Zrobiłeś już to co Ci radziłem?

Opublikowano

UP działa :)

Dzięki close .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...