Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z SM na Priv. Pomocy

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam poważny problem

zagrałem na serwie ''cavis''.pl ( czego teraz zaluje ) wysłałem smsy na is wpisałem kod były sm wiec chciałem kupic kilka rzeczy

wbijam w to co mam kupic a mi pisze ze brak sm to wylogowałem sie i miałem tak jak by puste konto ale tu sa moje SM. I nie moge nic z nimi zrobic nic kupic , jedynie zagrac w lotka

pisałem do GA ''shaders'' odp mi ze :

napisałem Ci że w tabelce account - w polu coins - nie masz żadnych SM - nie zniknęłyby same + nigdy nic w is nie kupowałeś a pisałeś że grałeś w lotka

pewnie nawet nie wie o co biega dałem mu pasy do konta to juz nie odp..

tutaj daje SS:

jak jestem zalogowany :

http://img849.imageshack.us/img849/7352/vc50.png

i jak klikne wyloguj ( TUTAJ SA MOJE SM ) :

nie wiem czemu nei wyloguje mnie tylko jest tak jak by '' puste konto z moimi sm '' SS:

http://img29.imageshack.us/img29/2581/ztmn.png

Prosiłym o pomoc bo ''shaders'' widocznie nie wie o co biega

i Prosiłbym o nie usuwanie tematu jezeli nie ten dział to sorka ;D chciałym tylko uzyskac konkretna odp

A noi napewno to nie jest wina ciasteczek ani przegladarki bo na wszystkich jest to samo

Opublikowano

My nie możemy Ci tutaj pomóc, ponieważ nie mamy praw administracyjnych na tym serwerze. Jedyna możliwość to złapanie któregoś z adminów Cavis na PW/ skype.

Opublikowano

ale w czym tu jest problem ze tak sie dzieje > ?

o to mi chodzi

tu tylko jest ''shadars'' Ga i nawet zapewne nei wie czemu tak jest a chcialbym odzyskac sm :F

Opublikowano

Trzeba było pilnować, widać administracja ci tego nie zwróci jak jest pazerna na hajs.

Opublikowano

nikt ci nie pomoże i jeśli team ci odda nic z tym nie zrobisz bo w regulamienie zapewne jest że kupujesz na własną odpowiedzialność.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...