Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kupilem sobie kiedys tam apda, bo chcialem pograc w fife, wszystko dzialalo, pogralem sobie fifa mi sie znudzila to pada gdzie odlozylem, teraz kupilem sobie fife 14, wiec chce na nim pograc ( na padzie).

Daje go do ladowania i nic, laduje sie 6 godzin i ciagle miga, ze potrzeba wiecej, laduje sie 14 tez. Nie wiem o co chodzi bo wtedy wystarczyly 3 godziny i juz. Dodam, ze nawet jak jest podlaczony to nie reaguje, jakby najpierw musial sie naladowac, nie wiem co robic. Nazwa pada to speedlink strike fx wrls, nie wiem co robic! pomocy!!

Opublikowano

A baterie włożone?

Skoro odłożyłeś to może byc problem z bateriami , spróbuj włożyć inne , ale SPRAWNE , najlepiej nówki

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

źle napisałeś 1 słowo i już totalnie co innego wychodzi :D.

Jest to pad przewodowy, za pewne usb czy pod co tam podłaczasz się skopało. Spróbuj pod innym wejściem.

Jeśli to nie pomoże sprawdź pod innym urządzeniem w domu.

BTW. jak ty to ładujesz jak to jest "przewodowy" pad 0.0? nowy trend :D?

graphic.png
Opublikowano

To nie jest pad przewodowy. Podlaczam do komputera odbiornik i on sier z nim laczy. Komputer wykrywa pada, ale nie moge nim jakby sterowac i caly czas miga, ze trzeba naladowac, nawet po 20 godiznach lladowania, POMOCY!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...