Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak bd dropily ?

Frugo9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mimo wszystko to spora różnica lvli, możliwe że coś Ci tam poleci ale moim zdaniem w komnacie bossa jest za wolny resp i niestety za rzadko wszystko dropi, idź do średniego lochu i bij po prostu wszystko co spotkasz po drodze, myślę że to bardziej opłacalne

who cares?

Opublikowano

W komnacie może ci coś dropnie ale polecam średni tam szybciej ci dropnie.

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Słabo będą Ci dropiły, ogarni lepsze eq i leć na średni zamiast tam siedzieć. I tam chociaż nie musisz siedzieć tak długo jak w łatwym żeby CI dropnącł, różnica lv.

Opublikowano

Ta sama osoba,ten sam topic. Miał już taki temat,który został wyjaśniony. (co dzień spamuje tutaj i spamuje) a moderator ma to w dupie.

Medal dropniesz jak wejdzie tu moderator i cie oznaczy spamerem.

RauE0Ri.png

Opublikowano

Na 35 lvl w łatwym lochu małp na komnacie bossa z rękawiczką przez 30 min dropłem 7.

Więc sam sobie ustal czy dużo czy nie. Ale jak dla mnie to jest nie opłacalny zarobek.

oad2.jpg

Opublikowano

w łatwym lochu najlepiej dropią na 19-27 lv

na 35 nikłe szanse :D

ZAPRASZAM DO OCENIANIA DISSóff

Nakou vs aprzestan > www.mpcforum.pl/topic/1053579-pojedynekdiss-vs-ktos-d/#entry8994553

Opublikowano

Jak beda dropoly mi medale w lochu latwym na 35lv'u ? (bd dropil w komnacie z bossem )

Hmm. Trudno określić bo w samej komancie dobrze leci , ale to wszystko zależy od szczęścia więc dokładnie nikt ci tego nie napisze. W każdym razie na 100% będą tam ci jeszcze dropiły medale.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie rozumiem Cię.

W Średnim lochu będziesz miał na tym lv. o wiele lepszy drop lub stworzenie 19lv. będzie małym kłopotem + rękawica i drop wyśmienity :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...