Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile będę expił

aprzestan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ile mi zajmie exp od 23 do 30/35lv w m2 dzikusy biore całe spot eq _9 szeroki tygra z bonami , mam 3 pd na 1h ile mi zajmie exp do tego lv? :)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

j/w, z tym że jak masz dobre eq to może lepiej spróbuj iść na orki lub pustynię? jak ogarniesz ofc, po 30 lvl tam jest sporo większy exp

who cares?

Opublikowano

Do 30lvl-a exp na dzikusach zajmie ci to z 1.5h. Od 30 idź na orki jak dasz rade to z 2h, jak nie dasz rady to na dzikusach dobre 3h

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Bez przesady, jak ogarnia full spota + pd to zajmie mu to około 2h. Exp na dzikusach bo na orkach dużej będziesz spota bił = dłuższe wbijanie lv.

Opublikowano

wbiłem wczoraj w nocy 25lv. i teraz expie do 30na dzikusach z pd potem wbije na orki i zobacze jak tam bedzie mi exp leciał dzieki za odp można zamknąć.

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

W dużej mierze zależy to jak grasz jakie masz umiejętności oraz ekwipunku jeżeli posiadasz wszystkie atuty eskpienie postaci nie potrwa dłużej niż 1.5h z wolnymi spotami.

64562221938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...