Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polscy gracze

Kat1e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polscy gracze są spoko, często łapią ból dupy ale to nadal jest beka.

najgorsi są grecy, bo to są zjeby do x^n i tego nie da sie opisac w liczbach

Opublikowano

Polscy gracze są różnie dzisiaj natrafiłem na kolesia który ma tylko 16 postaci i nie ma run, oczywiście po grze flamił mnie i taką ahri z mojego teamu (też polak).

Co do ahri to nawet fajnie się z nim grało bez zbędnego flamu czy czegoś w ten desen, tutaj wszystko zależy na kogo trafimy przecież we wszystkich krajach świata trafią się te czarne owce nie ma na to sposobu ;)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Właśnie dlatego wciąż się waham, czy jest sens wracać? Bo nie powiem, sam mam też swoje nerwy ale wszystko ma swe granice nie?

Nie byłem jakoś świetny w LoLu, bo też lamiłem. Ale jakoś od flame warów się powstrzymywałem... Jeśli jest opcja ignore, to jest jakiś limit ilu graczy może mieć ignore?

Opublikowano

Jeżeli serio Ci nie szło, to może spróbuj czegoś innego np. Dota 2 - dobra gierka, jak gram to chyba z 2 razy trafił się flame.
No, ale mechanizm gry jest zupełnie inny niż w LoLu, niektórzy stwierdzą iż gra jest trudniejsza.

A co do limitu to nie mam pojęcia, mam mocne nerwy i nikogo nie ignoruje ;D.

Opublikowano

Nie było aż tak tragicznie. :D Tylko tyle że w przeciwieństwie do innych, ja potrzebuje więcej czasu by ogarnąć pewne sprawy. ;) Inna sprawa, że jak był event bitwy o freljord, to dawałem radę, tylko problem był taki... Że często trafiałem na Dariusa w przeciwnym teamie... Szkoda że nie grałem rankedów wtedy, bym dawał bana na Dariusa. ;/

Opublikowano

Wydaje mi się, że polacy są najbardziej pyskaci i szybko denerwują się. Ale trafiają się też normalni(?). Najbardziej rozbawiają mnie te osoby, które piszą po angielsku, nie przyznają się dotego, iż jest z Polski, ale dopiero, gdy nie wyrabia pisząc po angielsku, zaczyna po polsku flame, albo gdy wygrywa się *facepalm*.

Opublikowano

Wszystko zależy od charakteru oraz humoru, czasem ktoś gra lepiej, czasem gorzej. Ja nie jestem Polakiem i się z tego cieszę, bo pomimo że Polska ma bardzo utalentowanych graczy, to czasem zachowują się jak totalne Gimby.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Też zawsze mialem problemy z polaczkami, premade poland to właściwie przegrana gra, częściej niż inni robią flame i throwy.
@2xDown - Prawicowa moda jak widzę ma się dobrze

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

ja sie nie przyznaje do cebulactwa, jak widzie innych cebulakow to mam mieszne uczucie, ale sa tez dobzi cebulaki np czelendzerow paru mamy: TYRANT Barles i Nayare

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Polaczek - pogardliwe, ironiczne, zdrobniałe, nawet irytująco wstrętnie brzmiące, rymujące się z robaczkiem określenie kogoś małego, brzydkiego, niepoważnego, niegodnego szacunku... Określenie używane przez niemieckich nazistów w czasie II wojny wobec ludzi, których mordowali. Jak wielki jest kryzys duszy polskiej skoro sami Polacy używają wobec siebie pogardliwych i plugawych określeń...

Nie rozumiem jak można używać tego słowa będąc Polakiem, nie obrażacie tym słowem tylko toksycznych graczy co psują wam grę lecz wszystkich Polaków.

https://s3.amazonaws.com/majorleagueoflegends/lol_infographic_PL.jpg
Polscy graczy są w pierwszej dziesiątce na świecie, jeśli chodzi o liczbę graczy i w pierwszej piątce w europie. Nic dziwnego, że często spotkacie toksycznego gracza z Polski, ale procentowo nie jest ich więcej, niż innych krajach. Po prostu język polski dobrze znacie i wszystko rozumiecie co inni piszą. Mogę się założyć, że nie rozumiecie wszystkiego (przynajmniej większość osóB) co piszą inni gracze po hiszpańsku, francusku, grecku czy niemiecku.

Z tego forum w LoL gra kilka tysięcy osób i większość zgodnie twierdzą, że Polacy to toksyczni gracze i nikt normalny nie gra (no może trafi się 2-3 dobrych na 325125145 Polaków). Wynika z tego, że statystycznie na tym forum jest tylko kilku dobrych graczy, którzy potrafią się zachować?

Jak ktoś nie potrafi się zachowywać na chacie to ignorujcie takie osoby i tak nie nawiążecie z nimi kontaktu, a tylko będzie wam utrudniał kontakt z innymi graczami (spamem).

Podsumowując, w Polsce jest taki sam odsetek toksycznych graczy co w innych krajach, lecz w Polsce więcej gra osób. Riot dał wam funkcję ignoruj to z niej korzystajcie. I nie używajcie słowa "polaczka" chyba, że nie macie szacunku do siebie, rodziny i ojczyzny.

Opublikowano

Wiecie na czym polega mój problem z LoLem? Że ja się nie palę do profesjonalnego grania... Ja chcę pograć 4 fun... Ale jak widzę, jak ludzie biorą na serio tą grę... To serio mam wątpliwości... A przyznaje się, polubiłem klimaty LoLa, niektóre postacie są wręcz epickie np. Ashe. :)

Opublikowano

Pieprzycie ze na platynie jest lepszy poziom niz na silver/goldzie , POWIEM WAM TYLE TAK KAZDY CZLOWIEK JEST WYBOOSTOWANY I NIE UMIE GRAC W TA GRE !

Razem z tobą.

Opublikowano

Polacy to są trolle ale po Platynie się już kończy bo mało co dzieci albo jakieś umysłowo chore dzieci tam dochodzą

ja na przykład w Diamond III już nie mam takich problemów nie raz dostane jakieś Polaczka to nie raz trolluje i przegrywam

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...