Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brak medyków, czyżby się zniechęcili ?

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wczoraj wziąłem qbb, to zabiłem 12 osób na 1 magsie od razu po sobie. Aż mnie admin chciał wyrzucić za haxy, ale ja gram czysto.

Czesto admini to 12 letnie niemcy a oni maja bol dupy jak sie pojawi lepszy od niego
Opublikowano

sam gram medykiem i staram się pomagac jak moge czyli jak mam def to reanimuje apteczke podam, no ale oczywiście assault teraz to nawet ammo nie dropnie tylko trzeba szukać samemu, a jak się apteczki nie poda to na team say już kilka ciekawych epitetów usłyszałem na temat stylu mojej gry medykiem gdzie ammo od assaulta 1 raz w ciągu rundy nawet niedostałem. Mnie to już zmęczyło, dałem sobie spokój z tą grą bo by w to grać trzeba mieć kasy jak lodu+ gówniane zabezpieczenia przed hackerami, słaba jakość serwerów gdzie ja przy necie do 10 mb/s( kablem max mi 8 idzie) mam lagi i ping 130 to jest śmieszne, gdzie gram na low w AC 1 i moge grać bez poblemu 49-60 fpsów to w bf w oknie i low i 39 fps jak komp jak temperatura nieprzekracza 45 stopni. Ucieszył bym się jak by dziecko DICE(bfp4f chyba był stworzony swego czasu przez dice tak jak bfh?) wróciło do prawowitego właściciela

b6b78815.png

Opublikowano

sam gram medykiem i staram się pomagac jak moge czyli jak mam def to reanimuje apteczke podam, no ale oczywiście assault teraz to nawet ammo nie dropnie tylko trzeba szukać samemu, a jak się apteczki nie poda to na team say już kilka ciekawych epitetów usłyszałem na temat stylu mojej gry medykiem gdzie ammo od assaulta 1 raz w ciągu rundy nawet niedostałem. Mnie to już zmęczyło, dałem sobie spokój z tą grą bo by w to grać trzeba mieć kasy jak lodu+ gówniane zabezpieczenia przed hackerami, słaba jakość serwerów gdzie ja przy necie do 10 mb/s( kablem max mi 8 idzie) mam lagi i ping 130 to jest śmieszne, gdzie gram na low w AC 1 i moge grać bez poblemu 49-60 fpsów to w bf w oknie i low i 39 fps jak komp jak temperatura nieprzekracza 45 stopni. Ucieszył bym się jak by dziecko DICE(bfp4f chyba był stworzony swego czasu przez dice tak jak bfh?) wróciło do prawowitego właściciela

Wymień pastę na procku i grafie, a 45°C to nie jest tak dużo.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Można nick z gry? :3

@Up.

Taki mój mały sarkazm :P

Ja teraz wolę doskonalić snajpera, bo jeszcze mam dużo do roboty, co chwilę coś wymyślam, żeby sobie utrudnić życie i zrobić coś, czego jeszcze nikt nie zrobił, co jest trudne, bo większość rzeczy już została zrobiona.

W sumie, to przyjąłbym jakieś możliwe do wykonania wyzwania dla snajpa, jak jakieś macie :D

A co do medyka to podejrzewam, że zostaną tylko starzy zapaleńcy i nowicjusze, bo takim "średniakom" się odechce gry.

Jeżeli chodzi o mój nick to Mysza53 :3

4a86c7eb8bb3.png
Opublikowano

Ja na PTE wygrałem w dd precke i teraz jng i svu na double slota i jazda. Nawet z precką ładnie się ta broń zachowuje. Tylko ten DMG... Czasami potrafi zamiast 100 na heada zabrać 88 (prawdopodobnie kamizelka). Już się przyzwyczaiłem do tego, że po 130m musze walić 2 heady w kolesia. Ciekawe jak z viperami to będzie.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

suras właśnie wiem że ta temp dla procka to nie dużo ( amd mam), pasta 2-dniowa więc niewiem, Wielka szkoda kiedy postanowiłem wygrać m145 pustynny to znerfią qbb a tak fajnie się gra. Suras jeszcze pytanie do ciebie co opyla się bardziej z 45k creditsów dla recona m24,svd, svu czy goal

b6b78815.png

Opublikowano

Jak nie masz l96, to m24 weź, a jak masz, to odkładaj sobie na pkt treningowy albo coś lepszego.

@Kałasz.

Chyba źle przeczytałem tw post i ustrzeliłem heda jak ja leciałem xD

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...