Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brak medyków, czyżby się zniechęcili ?

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Ostatnio zauważyłem coraz mniej medyków na serwach.

Na mapach "Air" typu oman dalian itp nie ma ich prawie wcale Od 0 do 2 z dużym szczęściem

Na mapach z autami typu Mashtuur i Myanmar od 0 do 4.

Na mapach "infantry" basra sharqi od 2 do 6 przy dobrych lotach.

Za to snajperów po 10 i szturmowców nawet po 20 na serwer.

Czy to koniec medyków czy chwilowy brak chęci do gry czy też protest jakiś ?

Opublikowano

Jako jeden z osobników lubiących te klasę jestem po prostu za żenowany poczynaniami ze strony korporacji EA która zniechęca mnie do gry swoimi działaniami.

Tak na serio to czekam na te L86 bo przecież trzeba zrobić prebuy !!!! :D

Opublikowano

No nie wiem czy nagle tak medyków zmalało, według mnie jest tyle ile zawsze a zawsze było ich mało

Jak zaczynałem grało po 5 medyków na serwer, teraz też po tyle.

Wgl nie wiem co tak mówicie że całkiem zniszczyli medyka, przecież teraz M240 po buffie wygląda mi na lepsze od MG36 (przynajmniej na bliski i średni dystans)

LOL

Opublikowano

Jako posiadacz mg36 i qbb, powiem, że medyk to bardzo popsuta klasa. Kosmiczny odrzut z biodra, qbb po updacie nawet nie wygra z l85. Za to szturm jest dobry i dobrze, że mam szturmka. Medyków zawsze było po 5 na runde, były wyjątki. Brak medyka na rushu to cios w plecy dla teamu.

@surasmen

Suras jasnowidz :P

@DOWN

FLARA ZAWSZE BYŁA ZBUGOWANA bitches :D.

Opublikowano

No nie wiem czy nagle tak medyków zmalało, według mnie jest tyle ile zawsze a zawsze było ich mało

Jak zaczynałem grało po 5 medyków na serwer, teraz też po tyle.

Wgl nie wiem co tak mówicie że całkiem zniszczyli medyka, przecież teraz M240 po buffie wygląda mi na lepsze od MG36 (przynajmniej na bliski i średni dystans)

Jak zaczynałem na mapach infantry czyli piechoty grało po 10 medyków nawet więcej.

A po co mi broń na bliski dystans która przy większej odległości jest niczym a większość z moich zabić ma od 20 do 50 do dystansu.

Jak kupię vipery bo mam o dużej pojemności to XM8AR będzie kosa.

Zauważyliście że flara coś chujowo działa?

Nie była zbugowana, dostawałem po +100 potem +50 później +25 a teraz nic :( tak znerfić flare :(

Opublikowano

jak to nagle? z pół roku temu wchodziłem i to samo co rok temu servy 25/32 wypelnione szturmami na wakacjach to samo.... a teraz? medyk to dupa i tyle ;C

strasznie ciekaw jestem jak zwalą enginiera ... ;s nie ma op broni więc zobaczymy co z tego wyjdzie ;s

YAY

Opublikowano

Po części dużo osób chciało bardziej nerfa medyka niż jeżeli szturma to teraz skoro tak duża społeczność chciała nerfu to tak teraz dostanie i teraz większa społeczność przynajmniej za to beknie w postaci braku wskrzeszenia czy apteczek, bo nikt nie będzie chciał grać takim chłamem i zostaną tylko nie liczni w tym i ja,bo nie chcę wydawać już kolejnych founds na nową klase postaci i rozpoczynać od nowa,więc będę musiał katować medyka.

Opublikowano

jak to nagle? z pół roku temu wchodziłem i to samo co rok temu servy 25/32 wypelnione szturmami na wakacjach to samo.... a teraz? medyk to dupa i tyle ;C

strasznie ciekaw jestem jak zwalą enginiera ... ;s nie ma op broni więc zobaczymy co z tego wyjdzie ;s

NIE MA OP BRONI ?? a mp5 g53 as-val ?

Opublikowano

Ja kocham medyka, kocham lekkie karabinki i nie przestane grać choćby nie wiem co! Saw dalej dobry będzie : D A co do tematu do ja dalej widzę tyle ile było medyków 3-7

Opublikowano

Ja tam właśnie widzę różnice i to kolosalną tak jak autor tematu tutaj zauważył nie raz to na dwa teamy trafiają się po jednym medyku lub tylko 1 medyk tylko w 1teamie,a 2 team zaś nie ma wcale.Sam nie raz padnę i kiedyś co chwilę ktoś mnie podnosił gdyż było więcej medyków,a teraz to tylko grają nie liczni.I ogólnie więcej właśnie się pojawiło sniperów później szturmów z mechanikami też właśnie różnie bywa(ale mechanicy teraz bardziej pewnie na dalianie rush przesiadują :P)

Opublikowano

Jak już są medycy, to idioci. Zabiją cię, czysty teren, a on cię nie podniesie.

Opublikowano

Jak już są medycy, to idioci. Zabiją cię, czysty teren, a on cię nie podniesie.

To samo nie raz też można powiedzieć o szturmach człowiek wie,że jest przed tobą szturmowiec kręcisz się koło niego i wołasz o ammo i nawet nie rzuci Ci amunicji cóż potem szukam następnego szturma i to samo,więc cóż po chwili się wkurwiam i nie podnoszę nikogo ani nie rzucam apteczek.Też widziałem kilku takich szturmów,że rzuca ammo i sam sobie uzupełni i rozwala skrzyneczkę z amunicją i później niestety przez kilku takich cierpią inni i jak są tacy idioci to dlaczego ja mam ich wspomagać,a oni mają cię gdzieś to ja tym bardziej też będę miał ich gdzieś.

Opublikowano

Dlatego gram snajperem, nie muszę się prosić o nic, a jak mi braknie ammo to troluję/z pistoletu ciskam.

Btw trzeba napieprzać chyba jak maszynką do mięsa, żeby medykowi ammo wykończyć :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jaki brak medyków, ja przed chwilą grałem to na serwie byli tylko mechanicy i medycy, 2 szturmów i 1 snajper :D

Nie zapomnij dodać, że na serwie było tylko 5 graczy...

ogólnie to ich liczba drastycznie się zmniejszy po nerfie i tyle, teraz to tylko taki przedsmak ;)

Opublikowano

Grałam klasą medyka i powiem wam jedno.

Dopóki nie naprawią tej klasy to nie wrócę do gry.

Duży odrzut z biodra + "Asfalci" z famasami to koszmar.

Podchodzi taki i nawet nie masz jak przycelować bo on już cię zabija...

Wiem takie Mg36 jest ciężkie, no ale bez przesady D:.

I jeszcze coś co mnie denerwuje: Idziesz za szturmowcem, leczysz go, reanimujesz ew. bronisz pleców kiedy on capuje punt.

Ale! Przecież medyk nie ma nieskończonej amunicji, więc latasz po mapie za szturmowcem i "drzesz się" ammo! ammo! I co?

I nic. On nie reaguje, ty masz dość biegania więc giniesz. No a przeciwnik wygrywa.

Musiałam się wyżalić C:

4a86c7eb8bb3.png
Opublikowano

Grałam klasą medyka i powiem wam jedno.

Dopóki nie naprawią tej klasy to nie wrócę do gry.

Duży odrzut z biodra + "Asfalci" z famasami to koszmar.

Podchodzi taki i nawet nie masz jak przycelować bo on już cię zabija...

Wiem takie Mg36 jest ciężkie, no ale bez przesady D:.

I jeszcze coś co mnie denerwuje: Idziesz za szturmowcem, leczysz go, reanimujesz ew. bronisz pleców kiedy on capuje punt.

Ale! Przecież medyk nie ma nieskończonej amunicji, więc latasz po mapie za szturmowcem i "drzesz się" ammo! ammo! I co?

I nic. On nie reaguje, ty masz dość biegania więc giniesz. No a przeciwnik wygrywa.

Musiałam się wyżalić C:

Można nick z gry? :3

@Up.

Taki mój mały sarkazm :P

Ja teraz wolę doskonalić snajpera, bo jeszcze mam dużo do roboty, co chwilę coś wymyślam, żeby sobie utrudnić życie i zrobić coś, czego jeszcze nikt nie zrobił, co jest trudne, bo większość rzeczy już została zrobiona.

W sumie, to przyjąłbym jakieś możliwe do wykonania wyzwania dla snajpa, jak jakieś macie :D

A co do medyka to podejrzewam, że zostaną tylko starzy zapaleńcy i nowicjusze, bo takim "średniakom" się odechce gry.

Opublikowano

W sumie, to przyjąłbym jakieś możliwe do wykonania wyzwania dla snajpa, jak jakieś macie :D

Ta, ja mam :D

Pierwsze: zestrzelić 2 pilotów jeta w ciągu 1 rundy

i jeszcze 2: zastrzelić kogoś headshotem lecąc na spadochronie

Za każde wykonane w nagrodę 1 like :D

LOL

Opublikowano

Ta, ja mam :D

Pierwsze: zestrzelić 2 pilotów jeta w ciągu 1 rundy

i jeszcze 2: zastrzelić kogoś headshotem lecąc na spadochronie

Za każde wykonane w nagrodę 1 like :D

1339174789948.jpg

To 1 jest za trudne chyba :p

Chyba że let leci idealnie prosto na ciebie

Opublikowano

Jak wczoraj wziąłem qbb, to zabiłem 12 osób na 1 magsie od razu po sobie. Aż mnie admin chciał wyrzucić za haxy, ale ja gram czysto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...