Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób moge dostać unbana ?

Runeyylo1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,dostałem bana na konto y*****i i 3 inne ,ponieważ były one na tym samymy e-mailu.

Przyczyną było używanie mobber hacka w v2 poprzez konto y******i ,i tu kłania się pytanie ,czy w jakiś sposób mogę dostac unbana ?

Poprzez argumentacje lub czy moge odzyskac chodź 1 konto z tego maila ?

W jakis sposob uczciwy ,bądź w sposób surviwalu poprzez tuty/tricki bardzo proszę o dobrą odpowiedź ,dobrej rady nie zostawie bez wynagrodzenia wierzćie mi.

Opublikowano

Mozesz sie odbanowac w 2030 jak ban zejdzie sam do tego czasu dostales nauczke ze za hacki jest ban perm. i nie ma od niego odwolania.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Nie sądzę. Skoro zostałeś zbanowany, mają wystarczające dowody na to, że złamałeś regulamin. A odstępstw od tego nie robią, więc choćbyś prosił całymi dniami, nie odbanują Cię ot tak.

A tricków na to żadnych nie ma.

Opublikowano

chłopie daj sobie siana :) nie ma szans że by cię odbanowali. chyba że wcześniej włożyłeś parę swoich wypłat w konta
to MOŻE by się zastanowili :P wiesz co zrób ? bot i jedziesz ;D bądź możesz jeszcze po dokuczać ludziom w m1/m2 :D

Opublikowano

Witam ,dostałem bana na konto y*****i i 3 inne ,ponieważ były one na tym samymy e-mailu.

Przyczyną było używanie mobber hacka w v2 poprzez konto y******i ,i tu kłania się pytanie ,czy w jakiś sposób mogę dostac unbana ?

Poprzez argumentacje lub czy moge odzyskac chodź 1 konto z tego maila ?

W jakis sposob uczciwy ,bądź w sposób surviwalu poprzez tuty/tricki bardzo proszę o dobrą odpowiedź ,dobrej rady nie zostawie bez wynagrodzenia wierzćie mi.

Jest jasno napisane że poprzez używanie niedozwolonego oprogramowania jest stałe wykluczenie ofert z gry. Nie da się od tego odwołać. To jest twoja kara za używanie hacków.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie ma co drążyć dalej tematu.

Możesz spróbować pisać odwołanie lecz dostaniesz na 100% wynik negatywny.

Tricków na minięcie bana na szczęście nie ma i nie będzie ew. włamy do bazy danych choć to Ci się na 100% nie uda.

Pozostało Ci więc czekać na "odsiadkę" kary. ;(

W razie problemów możesz śmiało do mnie się zgłosić na PW.

Temat zamykam. Pozdrawiam D666A

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...