Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Game Mastera x1.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kilka słów na wstęp:

Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić.Mam na imię Bartek i mam 16lat ,pochodzę ze Szczecina.Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Metin2.Poświęcam około 2-4 godziny dziennie na siedzenie przed monitorem.Interesuje się sportem ,od kilku lat gram w piłkę nożną.

Doświadczenie z Metin2:

Moim najwyższym osiągnięcie w Metin2.PL jest Wojownik Mental 75lvl na serwerze Feniks ;)

O sobie:

Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! Podanie pisze tyko z nudów - nie mam co robić ,więc chce poszukać jakiegoś zajęcie ,o którym mam pojęcie.Nie jestem najlepszy ,ale jednak chce się podołać w tym zadaniu.

Co bym robił jako GameMaster ?

To co powinien robić każdy GM :

-pomagał innym,

-służył zawsze pomocą ,w każdej chwili,

-pilnował porządku i estetyki na serwerze,

-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,

-TĘPIŁ CHEATERÓW!

-i wiele ,wiele więcej;].

Dane Techniczne:

Mikrofon + TS3?-Jest

Wolny czas 2-4h dziennie?-Jest

Kontakt:

PW Forum , GG: 32596228 ;)

Czas na forum :

ok.2-4h

Opublikowano

Jak chcesz możemy pogadać na GG: 20079237 lub SKYPE: raafi26

Kontakt :

Steam : mrmateuuuszek
GG : 20079237
Prywatna Wiadomość na Forum...

Opublikowano

Jestem Piotrek mam 17 lat, w metina gram już ok. 5 lat, swojego czasu zakładałem serwer hamachi w planach był dedyk ale jakoś nie wypaliło, od 2 tygodni uczę się C++, w razie czego mógłbym zrobić jakąś grafike w gimpie na średnim poziomie, na metku spędzam dziennie ok. 5-8h, często nawet całą noc mógłbym w tym czasie banować boty których po nocach jest mnóstwo, posiadam mikrofon, ts3, skype, bardzo dobrze pracuję w grupie. Jeśli jesteś zainteresowany lub masz jakieś pytania pisz na gg:4766007.

Opublikowano

Jak chcesz możemy pogadać na GG: 20079237 lub SKYPE: raafi26

Widzisz co autor tematu napisał ?

Podanie w tym temacie

XShowteqX_eune_13_3_logo.png

ORAZ INNE SMURFY GOLD+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...