Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głupia reklama

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem temat gdzie szukałem dobrego tuta do javy. Napisaliście, że javastart.pl będzie dobry. Wchodzę na javastart.pl z fona (na kompie nie mam sterowników do karty sieciowej http://www.mpcforum.pl/topic/1054396-wan-miniport/) i co? Nic. Niczego się nie nauczę, ponieważ po lewej stronie wyskakuje mi reklama, która zasłania część strony. Da się tego jakoś pozbyć?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

1. Zły dział

2. Nie wiemy jaki masz telefon, system operacyjny, przeglądarkę w telefonie więc nie możemy ci pomóc.

@down

Telefon to nie PC i wszystko przebiega inaczej (Tym bardziej, że ma tak starą komórkę i tak mały ekran, że przesunięcie strony nie wchodzi w grę)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Hmm to w jakim dziale powinienem to umieścić?

@TOPIC

Telefon to sony xperia x10 mini pro system android 4.0.4 z domyślną przeglądarką.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Adblocker nie pomógł. Usuwa reklamy tylko aplikacji nie internetowe. Jeszcze jakieś pomysły?

Opublikowano

@UP podałem kilka komentarzy wyżej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...