Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAN Miniport

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam sterowników do karty sieciowej WAN Miniport pod windows xp 32 bit. Szukałem na necie ale nie znalazłem. Oczywiście za działający sterownik daje LIKE.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Nie. System go nie ma, a mi to potrzebne do tego, że bez tego sterownika kreator konfiguracji internetu nie chce wystartować, a bez skonfigurowania nie będę miał neta na kompie. Proszę, nie nabijaj sobie postów takimi odpowiedziami.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

WAN miniport to wirtualny interfejs karty sieciowej w systemie a nie fizyczna karta sieciowa, nie masz zainstalowanych właściwych sterowników do karty sieciowej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Sprawa wyjaśniona. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...