Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS Vita Uncharted Złota odchłań VS Assassin's creed III liberation

jjabloss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Tak jak w temacie mam dylemat między zakupem jednej z tych gier. Obie są fajne ale słyszałem że Assassin jest strasznie okrojony ale z 2 strony posiada możliwość grania na trybie multiplayer.

Słyszałem również że uncharted ma genialną grafikę i nie najgorszą fabułę. Możecie mi coś polecić ?

Pozdrawiam, jjabloss

Opublikowano

Uncharted świetne, według mnie U:ZO na Vitę lepsza nawet od 3. Polecam także Gravity Rush. Najlepiej kup sobie PS+. 2 te gry są jako roczne gry + 2 gry co miesiąc.

AxeePL.png

Opublikowano

U:ZO nie ma nawet multi a single starcza na 6h? Polecam Assassyna. Single na kilkanaście godzin i do tego jako takie multi (trochę dziwne ale jest) :D

PS.: Posiadam obie gry żeby nie było że sobie wymyślam ;)

BTW.: Tak najlepiej to kup sobie PS Plus. Masz gry za darmo (m.in. uncharted i gravity rush + co miesiąc dochodzą nowe)

Opublikowano

PS + posiadałem ale niestety nie podoba mi się to że jak kończy się PS+ to pobarne gry znikają.. takie uroki subskrybcji. Do tego z moim łączem gry pobierały by się naprawdę długo... Może kiedyś.. A wiecie może jakie będą przyszłoroczne gry na PS+ ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...