Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14, czy pójdzie na moim komputerze?

MMlodyMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, jak w temacie mam do was pytanie dotyczące FIFy 14. Mam taki zamiar ją kupić, lecz nie wiem czy ma to sens.

Mam komputer roczny, który jest dobry, aczkolwiek dzieją sie z nim rózne rzeczy i roznie to moze być. Muszę zawieść go do serwisu, poki mam gwarancje ....

Moje parametry:

Windows 7 Oryginalny SP1

Procesor: AMD Athlon X2 250 Processor 3,00 GHz

Ram: 4 Gb

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTS 450

Jeśli coś jeszcze trzeba proszę napisać. z gory dziękuję

Opublikowano

Wlasnie, jest taki dziwny blad ze gry w 13 gram i mam fb i yt wlaczone to coś tnie, to jest wina wirusów czy czegoś? Nie dawno instalowalem nowego windowsa

Opublikowano

No widzisz Facebook jak i filmy na YT korzystają z wtyczki Adobe Flash Player, która aktywna naprawdę potrafi zamulić maszynę i pobiera dużo pamięci RAM. To nie jest to samo co np. otwarty Onet w przeglądarce. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jeszcze was tak poinformuje że jak chcesz słuchać sobie muzyki podczas gry polecam ściągnać muze na kompa i potem odtwarzać przez windows media player'a czy co kolwiek byle nie z yt..

U mnie mozilla z 2 gb ramu pobiera 20-30% przy włączonym YT. Wyliczyć tylko trzeba że to jest około 400gb ramu na samą muzyke gdzie gram np. w samp'a to już kolejne 20-40.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...