Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić?

Syndicate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!! Mam pewien problem gdyż chciałbym zarobić do poniedziałku SM'y, próbowałem wszystkich poradników na tym forum, nie działa żaden oprócz OPEN VPN ale i tak sm nie przychodzą. :(

Jak próbuję zrobić przez swoje IP to jest napisane: Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.

Mam tak ciągle, nigdy jeszcze nie widziałem ankiety. ;/

PS. Jak próbowałem przez AOL 9.5 to nie zmienia mi IP nie wiem czemu, a jak chcę założyć inne konto to wyskakuje że mam za dużo kont na tym IP...

gnYrBkB.png

Opublikowano

Przecież napisałem:

Jak próbuję zrobić przez swoje IP to jest napisane: Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.

Mam tak ciągle, niestety. :/

gnYrBkB.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/469902-poradnik-darmowe-ap-i-zmiana-ip-na-amerykaskie/

Tu masz mój tutorial pod AOL 9.6, teraz jest wersja 9.7 ale nie różni za bardzo i tym poradnikiem powinieneś skonfigurować AOL'a tak, by zmieniał IP.

Przy użyciu innych programów miałem ten sam problem co Ty, z aol'em mi działa ;)

używam tego tuta już te dwa lata i nie zawiódł mnie , zwłaszcza na pl'u

http://www.mpcforum.pl/topic/374408-poradnikjak-ominac-bana-na-ip/

Zmienia mi IP ale ofert jak nie było tak nie ma. :O

Nie wiem czemu tak jest ale nigdy nie mam ofert nawet jakbym zmienił nie wiadomo jakim dobrym programem. :( Może ktoś mi pomoże lub ma tą samą sytuacje? ;x

gnYrBkB.png

Opublikowano

A wyczyść cookies, zrób nowe konto (już na zmienionym IP) i sprawdź czy są reklamy. Może problem leży po stronie Twojego konta ?

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...