Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zabronienie kopiowania itemów

Dopke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was pytanie czy da się jakoś zabronić ludziom kopiowanie itemów czy jest jakiś dany plugin że blokuje to albo było by zabronienie craftowania wózka z skrzynka piecem itp tylko zostawić z TNT. Pomożecie ?? Dzięki za udzieleni odpowiedzi.

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

Nie rozumiem, bo w MC nie ma możliwości kopiowania itemków. To znaczy jest 1 sposób, ale to jak nie zablokowałeś /unregister w authme, albo xauth.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Tak prosciutko mozna wylaczyc stawianie tych itemow w skrypcie :) Jesli chcesz to moge ci napisac ze nie beda mogli tego stawiac na ziemie i wszedzie (Beda mogli craftowac)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Ale to jest to samo napisanie skryptu że nie bd mogli tego kłaść tylko bd brał więcej ramu coś w premisjach jest że można blokować craftingu tylko jaka?

Opublikowano

Bardzo latwo mozna zabronic. Trzeba na spawnie napisac "klonowanie jest zabronione". Inna sprawa z zablokowaniem klonowania. Tutaj trzeba authme skonfigurowac

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Mich4S Nie chodzi mi o to bo authme mam dobrze skofigurowane chodzi mi o zabronienie zabronienie czyli żeby nie mogli bo regulami to niepotrzebne bo nikt go nie przeczyta

Opublikowano

W permisjach nie mozna tego zrobic.. moge ci napisac skrypt to nie tak wiele ramu zajmuje bo prawie nic.

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...