Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program DemonBuddy przestał działać..

Kacp3r0M3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, witam. Zainteresowałem się demonbuddy i teraz jest pewien problem. Mam wszystko co potrzebne, DB niby spatchowanego, diablo odpalone w oknie itd.. A kiedy włączam DB jako administrator to po kilki sekundach wyskakuje okno ''program demonbuddy przestał działać'' i wyłącza się program. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Ok. UP nagrodziłem like, ponieważ pomogło. Tyle że teraz po odpaleniu bota i wciśnięciu start bot może i wchodzi do gry, ale stoi i nic nie robi. Mam trinity w pluginach i w Routines, skonfigurowałem go sobie, profile wgrałem.. Nie wiem dlaczego sie tak dzieje :P

@Edit Problem rozwiązany, można zamknąć ;p

Opublikowano

U mnie niestety odpalenie tej aplikacji w folderze help nie pomogło, dalej program się wyłącza i wyskakuje mi okienko "Program DemonBuddy przestał działać..."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, a mianowicie dzisiaj zrobiłem formata, odpalam DB i wyskakuje mi taki o to bląd 245aahh.png. Czy wie ktoś o co chodzi? Z tego co widze nie może odnaleźć modułu, fasmdll-managed.dll, ale na w folderze on się znajduje. Z gory dziękuje za pomoc.

Jeszcze dodam, że po formacie D3 zmieniło mi automatycznie język na angielski i ne mogę tego zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...