Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program do nagrywania Gampeplay'ów LC

skyperek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Móglibyście mi napisać jaki jest najlepszy program do nagrywania gameplay'ów LC ?

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Móglibyście mi napisać jaki jest najlepszy program do nagrywania gameplay'ów LC ?

Ja najbardziej lubię Action!, bo po pierwsze dobrze nagrywa, po drugie można konwertować film już w programie (+ później można w innym, co daje dobre efekty), po trzecie jest prosty w obsłudze. Jedyną wadą jest to, że jest płatny, a wersja beta będzie miała na górze logo "Action". Ale wszystko da się obejść, heh. ;3

Opublikowano

Yhym Dzięki.... właśnie miałem Mirlils na 30 dni to odrazu go odinstalowałem xD bo chciałem nagrać a nie nagrywał mi...

Oki działa, a ten Dlaczego jak chcę go wrzucić na YT to sie nie da i ponad 130 min ma sie niby dodawać i nawet więcej... ?

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Yhym Dzięki.... właśnie miałem Mirlils na 30 dni to odrazu go odinstalowałem xD bo chciałem nagrać a nie nagrywał mi...

Oki działa, a ten Dlaczego jak chcę go wrzucić na YT to sie nie da i ponad 130 min ma sie niby dodawać i nawet więcej... ?

Bo musisz tyle czekaz zeby ci sie uploadowalo lol co ty myslales ze bedzie 1 sekundka i odrazu filmik wrzucony ?? FUCK LOGIC ...

Polecam ci Camstasia Studio 7 czy jak to tam sie pisalo :P

Opublikowano

Bo musisz tyle czekaz zeby ci sie uploadowalo lol co ty myslales ze bedzie 1 sekundka i odrazu filmik wrzucony ?? FUCK LOGIC ...

Polecam ci Camstasia Studio 7 czy jak to tam sie pisalo :P

No nie ale wiesz skonwertowałem go z ponad 1,5gb na 100 mb i fuck logic jeszcze więcej czasu -,- xDD

Zapraszamy do niej !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja używam Action! i tobie Polecam. Ponieważ Ja szukałem coś do nagrywania w HD ale też aby nie zabardzo nie zamulał kompa :)[/size]
http://mirillis.pl/pl/products/action.html

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...